Menemen Muhtarlar Derneğinde 2. Güven Dönemi

İzmir’in Menemen İlçesinde Muhtarlar Derneği'nin olağan kongresinde Yanık Köy Muhtarı Nevzat Güven tek liste girdiği kongreden güven tazeleyerek tekrar seçildi.

 Menemen Muhtarlar Derneğinde 2. Güven Dönemi
Editör: Aliağa Medya
11 Eylül 2021 - 08:30
İzmir’in Menemen İlçesinde Muhtarlar Derneği'nin olağan kongresi Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Yanık Köy Muhtarı Nevzat Güven tek liste girdiği kongreden güven tazeleyerek tekrar seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından faaliyet raporu ile tahmini bütçe okundu. Kongre Menemen Sanatkarlar Odası Başkanı S. Can Kahvecioğlu’nun başkanlığında gerçekleşirken Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gediz Daire Başkanı Ali Kemal Elitaş, Şoförler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Ziraat Odası Başkanı M. Arif Karagöl,  Sanatkarlar Odası Başkanı S. Can Kahvecioğlu, Türk Kızılayı Menemen Şube Başkanı Serkan Orun, Kent Konseyi Başkanı Sebahattin İpektepe ve Muhtarlar salonda bulundu.
Muhtarlar Derneği Başkanlığına mevcut başkan Nevzat Güven tek aday olarak çıktı. 
Güven kongrede  “Bugün yapmış olduğumuz Menemen Muhtarlar Derneği kongremize katılarak ve her zaman bizimle beraber yanımızda olan Sayın Belediye Başkanımız Aydın Pehlivan 'a, Başkan Yardımcımız Mehmet Aslan, Büyükşehir Daire Başkanımız Ali Kemal Elitaş ve Yerel Hizmetler Şube Müdürümüz Cevat Öker'e, yine ilçemizde görev yapan Şoförler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu’na, Sanatkârlar Odası Başkanı S. Can Kahvecioğlu'na, Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl'e, Kızılay Başkanımız Serkan Orun'a, Esnaflar Odası Başkanımız Ziya Demir, Esnaf kefalet Kredi koop. Başkanı Sabri Kurt’a, Kent Konseyi Başkanımız Sabahattin İpektepe'ye, THK Saymanı Tülay Kahraman Çetin hanım’a kongremize katılıp biz muhtarları onurlandırdıkları için tüm muhtarlarımız adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Bugünkü kongremize katılarak bizleri destekleyen yeniden, güvenlerini kazanarak bizleri ikinci defa seçerek görev veren tüm muhtar arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız dedi.”

Kapım 24 Saat Sizlere Açık!
Belediye olarak Muhtarlara desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini ifade eden Menemen Muhtarlar Derneği Genel Kurulunun Menemen’e hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum dedi. Muhtarlık makamının milletin makamı olduğunu ifade eden Pehlivan sözlerine şu şekilde devam etti “ Sizlerin ne kadar özveriyle çalıştığına şahit oluyorum.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bizler de sizleri çok ama çok önemsiyoruz. Çünkü sizler, 65 mahallemizde hem bizim hem de hemşehrilerimizin gözü, kulağı, sesi oluyorsunuz. 
İsteklerinizi taleplerinizi hızlıca çözümü için gayret gösteriyoruz. Daha önce de dile getirdiğim gibi kapım sizlere 24 saat açık. Hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmıyoruz. Hep birlikte Menemenimizi daha ilerilere taşıyacağız. Bundan hiç şüphem yok. Yol arkadaşımız siz değerli muhtarlarımızla en kılcal damarlara kadar inerek, ilçemize daha iyi nasıl hizmet ederiz, bunların kaygısını taşıyarak hareket etmeye devam edeceğiz.
Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz tüm çalışma ve projelerde sizlerle uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte Menemen’i hak ettiği değere el birliğiyle taşıyacağız. Bu konuda kendime güvendiğim gibi sizlere de büyük güven duyuyorum.  Hepinizi sevgiyle selamlıyor, saygılarımı sunuyorum. Menemen Muhtarlar Derneği’nde görev yapmış tüm yöneticilere hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, yeni seçilecek yönetime de şimdiden başarılar diliyorum."