Menemen Müftülüğü'nden Sosyal Yardım Projesi

Menemen Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Menemen Şubesi ve Menemen Hayra Hizmet Derneği işbirliğiyle Menemen din gönüllülerinin özverili çalışması neticesinde TDV Menemen Şubesi himayesinde SOSYAL MARKET oluşturuldu

Menemen Müftülüğü'nden Sosyal Yardım Projesi
Editör: Aliağa Medya
05 Mayıs 2020 - 01:24
Menemen Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Menemen Şubesi ve Menemen Hayra Hizmet Derneği işbirliğiyle Menemen din gönüllülerinin özverili çalışması neticesinde TDV Menemen Şubesi himayesinde SOSYAL  MARKET oluşturuldu. Menemen ilçe müftüsü Mehmet Seven, "Sosyal Marketin bu süreçte Menemen Kaymakamlığı VEFA Sosyal Destek Merkezi ile koordineli ve iletişim içerisinde çalışacağını, amaçlarının İlçemiz sınırları içerisinde olandan alıp olmayana vermek suretiyle özellikle Ramazan ayının bereketini İlçemizin bütün bütün güzel insanlarının gönüllerinde hissettirmek olduğunu belirtti. Seven, projelerinin erzak ve aynî yardımlardan oluştuğunun altını çizerek, " nakdî yardımlarımızın ve bağışlarımızın sadece devletimizin başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına ait banka hesaplarına yatırılarak verilmesinin gereğini ve önemini hatırlatmak isterim" dedi.

İlçe Müftüsü Seven, yardımların aynı zamanda Menemen VEFA SOSYAL destek grubu bünyesinde büyük bir özveriyle görev yapan fedakar din görevlileri eliyle dağıtıldığını belirtti. Hayırseverlere de seslenerek bu hayır köprüsüne duyarlı olmaları ve desteklemeleri durumunda halkımız arasında bir kaynaşmaya vesile olacaklarını ifade etti.
Ayhan Ederoğlu/Meneme