Menemen'de Uyuşturucu Operasyonu :4 Gözaltı

Menemen'de Uyuşturucu Operasyonu :4 Gözaltı
Editör: Aliağa Medya
12 Aralık 2020 - 12:22
İzmir’in Menemen ilçesinde Jandarmanın düzenlediği operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre İzmir İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri  tarafından  uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmada, İnönü mahallesinde bulunan bir dairede uyuşturucu madde bulundurulduğu bilgisine ulaştı. Alınan duyum üzerine hareket geçenKaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile  Menemen ilçe Jandarma Komutanlığı  Ekipleri belirlenen  adrese operasyon düzenledi. Uyuşturucu Madde Arama Köpek Timinin katılımıyla Ekiplerin  bahse konu yerde yaptıkları aramalarda 24  gr esrar,  16  gr bonzai,  22 adet uyuşturucu hap, 16  adet cep telefonu, 35 adet makaron,  1  adet tablet bilgisayar, 1 adet pos cihazı,  1 adet uyuşturucu madde içmek için kullanılan bong tabir edilen aparat ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan M.H., C.B., S.G. ve N.Z.E. isimli şüphelilerin  hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.