Menemen'de Sosyal Market'e yardım yaptılar yargılanmaktan kurtuldular

İzmir'in Menemen ilçesinde davalı ve davacı taraf uzlaştırmacı sayesinde ihtiyaç sahiplerine yardım yaptılar, yargılanmaktan kurtuldular.

Menemen'de Sosyal Market'e yardım yaptılar yargılanmaktan kurtuldular
Editör: Aliağa Medya
30 Temmuz 2020 - 09:43
Menemen'de meydana gelen yaralama suçuna neden olan taraf ile şikayetçi taraf Menemen Cumhuriyet Başsavcılığının görevlendirdiği uzlaştırmacı sayesinde ihtiyaç sahiplerine bebek bezi yardımında bulunarak yargılanmaktan kurtuldular.

Menemen'de hakaret, kasten yaralama ve tehdit suçlarıyla karşı karşıya gelen T.K, G.K, F.A isimli şahıslar, Menemen Cumhuriyet Başsavcılığının görevlendirdiği uzlaştırmacıya başvurdular. Uzlaştırmacı Olcay Numan Şuay, şahıslar ile görüşerek Menemen Belediyesi işletimindeki geliri düşük muhtaç aileler ile kimsesizler için sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hizmet veren Sosyal Market'e çocuk bezi bağışı yapılmasını sağladı. Uzlaştırmacının çabaları sayesinde Çocuk Bezi bağışı yaparak toplumsal sorumluluk bilincine katkı sağlayan şahıslar davanın düşürülmesi konusunda anlaşarak yargılanmaktan kurtulmuş oldular. Davacı taraf da sosyal yardıma vesile olmasından dolayı davanın düşülmesine razı oldu.
Ayhan Ederoğlu/Menemen