Menemen Belediyesinden kente iki yeni restoran ve kafeterya

Menemen Belediyesinden kente iki yeni restoran ve kafeterya
Editör: Aliağa Medya
15 Aralık 2023 - 02:02
Menemen Belediyesi, ilçedeki Kent 2 Cumhuriyet Parkı ve Menemen Şehir Parkına birer restoran ve kafeterya kazandırıyor. İnşaatları devam eden projeler hakkında konuşan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Amacımız; ilçemizi sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda sosyal açıdan da zenginleştirmek ve güçlendirmektir” dedi.
Menemen Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı hizmet seferberliğine sosyal tesisler kazandırarak devam ediyor. Bu kapsamda belediye, Kent 2 Cumhuriyet Parkı ve Menemen Şehir Parkına modern birer restoran ve kafeterya inşa ediyor. 880 metrekare alan üzerine inşa edilen Menemen Şehir Restoranı, sadece yemek yemek için değil, aynı zamanda aileleriyle zaman geçirmek isteyen vatandaşların adresi olacak. Menemen Şehir Restoranının engelli dostu tasarımıyla da dikkat çekeceği ifade edilirken, iç kısımda yapılan düzenlemeler, engelli vatandaşların rahatça dolaşabilecekleri ve hizmet alabilecekleri bir ortam sunacak. Restoranda bulunacak bakım odası, bebekli ailelere rahat bir kullanım sunarken, ibadet odası ise ziyaretçilere ibadet ihtiyaçlarını giderme imkânı tanıyacak. Toplamda 730 metrekare olacak Kent 2 Restoran ve Kafeterya da, yenilikçi tasarımı ve iç mekân yeşillendirmeleriyle vatandaşların beğenisine sunulacak. Bu sayede misafirler, hem lezzetli bir yemek deneyimi yaşarken, hem de rahatlatıcı bir ortamda dinlenme fırsatı bulacak.
İki sosyal tesisinde Menemen’e çok yakışacağını ifade eden Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Menemen’imize kazandıracağımız iki tesisimiz de, ilçemizin kültürel ve sosyal hayatına yeni bir soluk getirecek. Hemşehrilerimizin bir araya gelmelerini, hoşça vakit geçirmelerini sağlayacak ve kucaklaşmalarına zemin oluşturacaktır. Amacımız; ilçemizi sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda sosyal açıdan da zenginleştirmek ve güçlendirmektir. Bu sosyal tesislerimiz aracılığıyla yöresel lezzetleri ve kültürümüzü daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı bulacağız. Her zaman söylediğim gibi, Menemenimiz her şeyin en iyisini hak ediyor, en iyilerle de buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.