Memleket Partisi Aliağa'da Belediye Başkan Adayı Çıkaracak

 Memleket Partisi Aliağa'da Belediye Başkan Adayı Çıkaracak
Editör: Aliağa Medya
07 Şubat 2024 - 22:10

Yerel seçimlerde işbirliği konusunda CHP ile anlaşma sağlayamayan Memleket Partisi, seçim çalışmalarını hızlandırdı.

MHP, CHP, Saadet Partisi, Yeni Refah, Zafer Partisi ve Türkiye Bağımsız Partisi Aliağa Belediye Başkanlığı için adaylarını açıkladılar.

Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Tolga Korkut, 31 Mart Yerel seçimlerine hazırlandıklarını ve parti olarak Aliağa Belediye Başkan adayı çıkaracaklarını söyledi. Korkut şunları kaydetti:

"Genel başkanımız da açıkladı. Türkiye'nin her ilinde, her ilçesinde aday çıkaracağız dedi. Biz de aday çıkarmak için bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Görüşmelerimiz hala devam ediyor. Bu hafta sonu bir yönetim kurulu toplantımız var hem başkan adayı için hem de meclis üyesi adayı için bu toplantıyı yapacağız arkadaşlarımızla birlikte. Ona göre bir karar verilecek. Önümüzdeki hafta içerisinde adaylarımızı inşallah büyük bir aksilik olmadıktan sonra açıklayacağız. Aliağa'mız için, herkes için hayırlı olmasını diliyorum."

Kulislerde dolaşan iddialara göre Memleket Partisi'nin Belediye Başkan adayının Aliağa'da tanınan bir sürpriz isim olduğu belirtiliyor. Bu isim kim olduğunu sorulmasının üzerine İlçe Başkanı Tolga Korkut şu şekilde yanıt verdi:

"Elbette mümkün olduğunca tanınan, bilinen, insanları öncellikle değerlendiriyoruz ama şunu da söylemek isterim; bizim için Memleket Partisi bilindiği gibi toplum partisi yani toplumun her kesiminden oy alabilen bir parti. Bilinen bir adayla yarışa katılırsa eğer elbette şansımızın daha yüksek olacağını, daha güzel şeylerin olacağına inanıyoruz. Yeni kurulmuş bir parti, kısıtlı imkanlara sahibiz ama gönüllülerimiz, üyelerimiz canla başla bizim için çalışıyor. Hep birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Geleceğin daha güzel olacağına inanıyorum. Bunu önümüzdeki hafta dediğim gibi inşallah başkan ve meclis üyesi adaylarını açıklayarak devam ettireceğiz."

Memleket Partisi'nin Aliağa Belediye Başkan adayının kim olacağı merakla bekleniyor.