Masaj Salonu kapatılması için basın açıklaması yaptı.

Aliağa ilçesinde  geçen hafta sonunda Yeni  mahallede,  apartman binasının zemin katında açılan masaj salonu çalışanları ile mahalle sakinleri arasında yaşanan tartışmanın  ardından,  masaj  salonunun

Masaj Salonu kapatılması için basın açıklaması yaptı.
Editör: Aliağa Medya
18 Haziran 2019 - 11:52
Aliağa ilçesinde  geçen hafta sonunda Yeni  mahallede,  apartman binasının zemin katında açılan masaj salonu çalışanları ile mahalle sakinleri arasında yaşanan tartışmanın  ardından,  masaj  salonunun  kapatılması için apartman ve  mahalle sakinleri  basın açıklaması yaptı.

Mahallenin  çocuk parkında yapılan basın açıklamasına apartman ve mahalle sakinleri katıldı.

Basın açıklamasında konuşan mahalle sakinlerinden Cevdet İraslan  yetkilerden biran önce  masaj salonunun kapatılmasını ve de mahallerinde masaj salonu istemediklerini belirten İraslan “ Çocuk parkını yaptığı için başta   Belediye Başkanımız Serkan Acar teşekkür ediyoruz. Yalnız Belediye Başkanımız Serkan Acar’dan ricamız,  şu masaj salonunun  kapatmasını  istiyoruz. Biz her yere başvurduk Cumhuriyet Savcılığına ,Kaymakamlığa, Aliağa Belediyesine ,Emniyete Müdürlüğüne  başvurduk. Geçen gece Aliağa Emniyet Müdürüne göstermiş olduğu ilgiden dolayı da teşekkür ediyoruz. Burada çocuklarımız oynuyor. Adamlar karşıdan çıkıyor affedersiniz uygunsuz hareketleri oluyor. Güvenemiyoruz.  Çocuk parkında  üç yaşında, beş yaşında,  yedi yaşında çocuklarımız var. Allah korusun burada çocuklarımıza bir şey olduğunda  buna kim cevap verecek   dedi.

Salonun çevresindeki bir apartmanda yöneticilik yapan Abdurrahman Yıldırım ise daha önce şubat ayında da Belediyeye, Kaymakamlığa dilekçe olarak verdiklerini,  şimdi de bayramdan sonra ikinci kez daha dilekçe verdiklerine değindi. Mahalle sakinlerinde Gonca Killi  vatandaş yetkililerin mahalle sakinlerinin seslerini duymalarını isterken bir vatandaş ise buradaki bayanların dışarıdaki uygunsuz hareketleri, uygunsuz konuşmaları mahallenin kültürüne oluşan sevgi bağına zedelemekte olduğu ifadelerini kullanırken, olayların daha da büyümemesi için daha taşkınlık olmaması için  bir an önce masaj salonunun kapatılmasını istediklerini söyledi.