lider aliağaspor TKİ tavşanlı linyitsporu konuk edecek

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9

lider aliağaspor TKİ tavşanlı linyitsporu konuk edecek
Editör: Aliağa Medya
21 Şubat 2019 - 21:56
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta liderliğini sürdüren Aliağaspor FK, 19.Haftada TKİ Tavşanlı Linyitsporu sahasında konuk edecek. 24 Şubat 2019 Pazar günü Petkim Stadında oynanacak olan zorlu mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, spor yapan insanlar ve açık hava

Karşılaşmayı Antalya bölgesinden Kemal Ögen yönetecek. Ögen’in yardımcılığını Uğur Çakmak ve Durmuş Ali Kepçeli yapacak. Kemal Ögen, 23 Eylül 2018 tarihinde oynanan ve Aliağaspor FK’nın 4-0 kazandığı Kütahya Çamlıcaspor maçını da yönetmişti.


40 puanla en yakın rakibi Maltepesporun iki puan önünde liderliğini sürdüren Aliağaspor FK, 30 puanla altıncı sırada yer alan Kütahya Temsilcisi Tavşanlı Linyitsporu ağırlayacak. Aliağaspor FK önemli karşılaşma öncesinde hazırlıklarını Aliağa Belediyesi Değirmendere Tesislerinde yaptığı tek idmanla sürdürdü.

Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde gerçekleştirilen idman açma germe ve ısınma hareketleriyle başladı. Kısa mesafede çabukluk ve denge çalışması ile devam eden idman yarı sahada oynanan taktik maçla son buldu. Yaklaşık iki saat süren idmana Aksarayspor’dan transfer edilen 1990 doğumlu Santrafor Okan Sarı ve Görele Spor Takım Kaptanı orta saha oyuncusu 1991 doğumlu Göktuğ Yağız da katıldı.

Zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, güçlü taraftar desteği ile karşılaşmadan üç puanla ayrılacaklarını söyledi.

BAL 9.GRUPTA 19.HAFTA PROGRAMI
BAL’da 19.Haftada oynanacak olan karşılaşmaların tamamı 24 Şubat 2019 Pazar günü saat 14.00 ‘te başlayacak.

Bozüyük Vitraspor - Sultangazi Spor
Kocaeli Büyükderbentspor – Vefaspor
Kütahya Çamlıcaspor - Çayırova Spor
Belediye Derince Spor – Kütahyaspor
Gaziosmanpaşa - Bornova Yeşilova Spor
Maltepespor - Başiskele Doğantepespor
Aliağaspor FK - TKİ Tavşanlı Linyitspor