Kuaför İbrahim Değer Aliağa'yı Gururlandırdı

Kuaför İbrahim Değer Aliağa'yı Gururlandırdı
Editör: Aliağa Medya
09 Kasım 2022 - 03:23
Antalya’da düzenlenen Altın Eller Yarışıyor kuaför yarışmasına Aliağa’dan katılan İbrahim Değer Türkiye şampiyonasında 2.lik   elde ederek   ülkenin en başarılı kuaförleri  arasında ismini yazdırdı.
Antalya Bosphorus Sorgun otelde 1-4 kasım tarihlerinde düzenlenen Altın Eller Yarışıyor isimli kuaför yarışmasına tüm dünyadan olduğu gibi Türkiye'nin çeşitli illerinden de çok sayıda katılım sağlandı. Dünyaca ünlü saç tasarım uzmanları ve kuaförler tarafından eğitimlerinde verildiği yarışmada kuaförler yeteneklerini sergiledi
Antalya'da düzenlenen yarışmaya Aliağa İlçesinde katılım sağlayan Hükümet Caddesinde bulunan Stil men  Erkek Kuaförü Sahibi İbrahim Değer  tribal kategorisinde zorlu rakipler arasında yeteneğini sergileyerek Türkiye şampiyonası tribal kategorisinde 2.cilik elde ederek ülkenin en başarılı kuaförleri  arasında yer aldı.

Değer; “Aliağa’nın ödüllü ilk berberi oldum”

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Serdar Berk  ve yönetim kurulu  üyeleri ilçeye 2.’lik kupası ve madalyayı getiren  İbrahim Değer'i  tebrik ziyaretinde bulundular.
Tebrik ziyaretinde   Başkan Serdar Berk  Oda Yönetimce hazırlanan  plaketti Kuaför İbrahim Değer ‘ye  takdim ederek hayırlı olmasını dileyip başarılarının daim olması temennisinde bulundu.
Stil Men Berber Salonu Sahibi   İbrahim Değer, “2022 Altın Makaslar Yarışması’nda Türkiye ikinciliği aldım. Aliağa’nın ödüllü ilk berberi oldum. Bu başarıya sağ olsun Serdar Başkanım kayıtsız kalmadı. Desteklerinden dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Her sene bu yarışmalara bütün berber arkadaşlarımın katılmasını istiyorum. Herkesin bu platformda kendisini göstermesi gerekiyor.” İfadelerini kullandı