Kolonya corona virüse karşı korur mu?

Corona virüs dünya çapında giderek yayılıyor. Türkiye'de de vaka sayısının artmasıyla halkın tek gündemi neredeyse Corona virüs oldu.

Kolonya corona virüse karşı korur mu?
Editör: Aliağa Medya
16 Mart 2020 - 00:55

Korona virüs sebebiyle kolonya satışlarının arttığı bugünlerde İzmir'de de vatandaşlar kaliteli ve uygun fiyatlı kolonya almak için kuyruk oluşturdu.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından en fazla rağbet gören ürünlerden birisi de kolonya oldu. Kolonyaya olan bu ilgi zamları da beraberinde getirdi. Kimi yerlerde kolonyanın fiyatı 4-5 katına çıkarken, bazı yerlerde ise normal fiyatından satışa sunuluyor.İzmir'de de vatandaşlar kaliteli ve uygun fiyatlı kolonya almak için kuyruk oluşturdu.İzmir'de kolonya almak isteyen vatandaşların adresi ise Konak'ta bulunan mağaza oldu. Sabah saatlerinden itibaren mağazaya gelen vatandaşlar raflardaki ürünleri bitirirken, gelen takviye ürünler de kısa sürede satılıyor. Mağazanın önünde ise belli saatlerde yaşanan yoğunluk sebebiyle kuyruk oluşuyor.

Corona virüs dünya çapında giderek yayılıyor. Türkiye'de de vaka sayısının artmasıyla halkın tek gündemi neredeyse Corona virüs oldu. Hijyen ürünleriyle beraber kolonya satışları da patladı. Ancak uzmanlar kolonya kullanımıyla beraber el yıkıma alışkanlığının ihmal edileceğinden endileşeli.

Kolonya corona virüse karşı korur mu?
VİDEO TIKLAYIN İZLEYİN