Kınıklı Sanatçı Fırat Tanır'dan Mı̇llı̇ Takıma Şarkı

Kınıklı Sanatçı Fırat Tanır'dan Mı̇llı̇ Takıma Şarkı
Editör: Aliağa Medya
12 Haziran 2021 - 14:39
İzmir Kınıklı olan ve müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Fırat Tanır’ın sözü ve müziği kendisine ait olan “Şampiyon Türkiye” isimli şarkısı yayınlandı. Daha önce yazıp bestelediği ‘Canım Türkiyem’ ve ‘Cumhuriyet Marşı’ isimli şarkılarıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan Tanır, şarkısının Euro 2020’de Milli Takım’a başarı getirmesini diledi.
Başkan Doğruer’den Tebrik Mesajı
İzmir Kınıklı olan ve müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Fırat Tanır’ın sözü ve müziği kendisine ait olan “Şampiyon Türkiye” isimli şarkısı için, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’den tebrik mesajı geldi.
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer; “Kınıklı hemşehrimiz Fırat Tanır’ın sözü ve müziği kendisine ait olan “Şampiyon Türkiye” isimli şarkısı bizler için gurur verici. Fırat Tanır’ı tebrik ediyorum, müzik kariyerinde başarılar diliyorum.” dedi.
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçında İtalya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımımıza başarılar dileyen Başkan Doğruer, “Bizim çocuklar kalbimiz sizinle, 84 milyon tek yürek olarak A Milli Futbol Takımımızın arkasındayız.” dedi.