Kınık'ta 5. Hasat Festivali Etkinlikleri Sona Erdi

Kınık'ta 5. Hasat Festivali Etkinlikleri Sona Erdi
Editör: Aliağa Medya
14 Eylül 2021 - 09:23
İzmir'in Kınık ilçesinde, 5'incisi düzenlenen Hasat Festivali, çeşitli etkinlikler ve Burcu Güneş konseri ile sona erdi.
Kınık'ın yöresel ürünlerini tanıtmak ve Kınık’ın Kurtuluşunun 99.yılı kutlamaları kapsamında, 5incisi düzenlenen Hasat Festivali, çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
İlk günü trap atışı ile açılışı gerçekleşen 5.hasat festivali, yöresel lezzet Kapya Biber Yemekleri ve sucahlı kavunu, yayakent karpuzu yeme yarışmaları ile devam etti. Yarışmanın ardından, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Ak Parti İzmir Millet Vekili Ceyda Bölünmez Çankırı,yarışmaya katılan katılımcılara ödüllerini takdim etti. Hasat festivali çocuk atölyeleri ve çocuk şenliği ile ilk gün kapanışını yaptı.
Festivalin ikinci günü Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninin ardından şehitler için lokma hayrı, Kınıklı yazar Halil Kanargı’nın kurtuluş günü söyleşisi, spor müsabakaları ve satranç turnuvası ile keyifli dakikalar yaşandı. Etkinlik finali ise Deniz Olgun’un sunumuyla Kınık Halk eğitimi Merkezi ve Bergama Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından Burcu Güneş konseri ile son buldu.
Konsere Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ,Millet Vekili Yaşar Kırkpınar ,Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ,İl Başkan Yardımcısı Rafet Uslu ,Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ,Kınık Ak Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ,Bergama Ak Parti İlçe başkanı Sebahattin Güzel ,Mhp Kınık İlçe Başkanı Adem Dayan ,Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin  Engin,Belediye Meclis Üyeleri ,yöneticiler,bürokratlar ,sivil toplum kuruluşları ve Kınıklılar  katılım sağladı.