Kınık 'ın Yeni Belediye Başkanı Sema Bodur Mazbatasını Aldı

Kınık 'ın Yeni Belediye Başkanı Sema Bodur Mazbatasını Aldı
Editör: Aliağa Medya
03 Nisan 2024 - 21:18
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Kınıklı  seçmenlerin yüzde 56.39 oranında oyunu alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Sema Bodur Kınık  Belediyesi’nin yeni Başkanı oldu.

Kınık Belediye Başkanı olarak görevini yapacak olan Sema Bodur Kınık İlçesi’ndeki seçimi en yakın rakibinde 3.bin 42  oy fazla alarak kazandı. 10 bin 575  oy alarak Kınık ’in yeni Belediye Başkanı seçilen CHP Kınık  Belediye Başkan Adayı Sema Bodur , mazbatasını alarak görevine başladı.

 CHP İlçe Başkanı Salih Barut  ve CHP Belediye Meclis üyeleri birlikte  İlçe seçim kurulunda mazbatasını teslim alan Sema Bodur , mazbata teslim töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı’na gelerek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.
Daha  sonra Sema Bodur İlçe Başkanı Salih Barut ve Meclis üyeleriyle  birlikte Kınık Belediye Başkanlığına  geçti.. Burada  devir törenim gerçekleştirdikten  sonra  Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur Göreve başladı. 

Belediye Başkanlığı görevini devralan CHP’li Sema Bodur ise, seçimi kazanmanın ardındanBütün hemşehrilerim bilsin, artık ayrımız gayrımız yok. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, görevimin ve bana olan inancınızın sorumluluğunu biliyorum. Bu sorumluluk bilinci ile birlikte daha çok yol kat edeceğiz. Bizler bunu birlikte hak ettik. Artık Kınık’a hizmet vakti. Güzel Kınık’ımızın geleceği için şahsıma oy vererek beni bu onurlu göreve seçtiğiniz için herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Sema Bodur kimdir?
1966 yılında Kınık’ta doğan Sema Bodur çocukluk yıllarını Kınık’ta geçirdi. İlk, orta ve lise eğitimini Kınık’ta tamamladı. Aile işlerini üstlenerek ticari hayata atıldı. Bir süre sonra memuriyeti nedeniyle 1991 yılında İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde göreve başladı. Bu görev boyunca Türkiye ve uluslararası şampiyonluklarında antrenör olarak görev yaptı. Görev süresi içerisinde yüzlerce lisanslı sporcuyu yetiştirdi. Bölge ve çevresinde birçok kulüp kurup profesyonel lige çıkardı.

2011 yılında Gençlik Spor Bakanlığı’ndan emekli olan Sema Bodur ara verdiği ticari faaliyetlerine bünyesinde çalışan 400 kişilik bir ekiple inşaat, emlak, tarım, hayvancılık ve mobilya sektöründe Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmektedir.

Sema Bodur, evli ve bir çocuk annesidir