Kınık Ak Partili Kadın Kolları Başkanlığına Nadide Mutluer yeniden seçildi

Kınık Ak Partili Kadın Kolları Başkanlığına Nadide Mutluer yeniden seçildi
Editör: Aliağa Medya
10 Ekim 2020 - 12:58
AK Parti Kınık İlçe Kadın Kolları Başkanlığının 6. Olağan Kongresinde, Nadide Mutluer  yeniden başkan seçildi.
AK Parti Kınık  Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi,  Kınık Aile Yaşam merkezi salonunda Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Ak Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ak Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, Kınık Belediye Meclis Üyeleri ile Ak Partili kadın delegelerin katılımıyla gerçekleşti.
AK Parti Kınık  İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’nin ardından Nadide Mutluer  yeniden başkan seçildi. Mutluer ”Göreve geldiğimizden beri Ana Kademe ve Belediye Başkanımızla uyum içerisinde çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz Ak Parti davasını her zaman ve her yerde anlatmaya devam edeceğiz bugüne kadar yaptığım görevde beni yalnız bırakmayan ve her türlü desteği veren  Kınık Belediye Başkanımız Sadık Doğruer'e ,İlçe Başkanımzı Sami Mollaahmet'e,işinden evinden zaman ayırıp her türlü faaliyetlerimize  katılıp destek olan  cefakar üyelerime teşekkür eder bundan sonrada bu desteklerini sürdürmelerini bekliyorum” dedi.
   
“ Kadın  Üyelerimize Minnettarım “   
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı konuşmada '2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Kadın Kolları Yönetiminin ve üyelerimizin olağanüstü gayretleri ve çalışma azimleri ile başarıya ulaştıklarını söyleyen Doğruer “ Yağmur çamur demeyip kapı kapı dolaşıp hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır Kadın Kollarımızın tüm istek taleplerini yerine getirmek için çalışacağız Bu güne kadar görev yapan tüm kadınlarımıza teşekkür eder yeni seçilecek olan yönetime başarılar dilerim'dedi.
Üye Sayımız Bazı Partilerin Aldığı Oy Sayısından Fazla
Bir yandan üye çalışmalarımızı gerçekleştirirken bir yandan da siyasette kadın yetiştirmeye gayret gösterdiklerini  söyleyen Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ 'Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan öncülüğünde milletimizden aldığı güçle sürekli kendimizi yenileyip geliştirerek inşallah ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz partimizi 2023 hedeflerine taşıyacak kadrolarımızla yolumuza devam edeceğiz Ak Parti 19 yıllık siyasi yolculuğunda en büyük desteği kadınlardan aldı Ak Parti kadınlarla güçlendi ve  büyüdü. Türkiye'de kadınların siyasi hayata katılmalarına önem veren, kadınlara yönetim kademelerinde en çok yer açan parti Ak Partidir Türkiye'de üye sayısı 5 milyon olan çok büyük bir kadın teşkilatıyız üye sayımız pek çok partinin üye toplamından hatta bazı partilerin aldığı oydan fazladır İzmir'de son 3 ayda kadın üye sayımızı 25 binden fazla arttırdık Kınık ilçemizde de kadın üye sayımızı ciddi oranda artırdık. Bir yandan üye çalışmalarımızı gerçekleştirirken bir yandan da siyasette kadın yetiştirmeye gayret gösteriyoruz Çünkü ülkemizde istikbalin teminatı Kadınlarımız ve Ak Parti'dir bu güne kadar Kınık Kadın kollarında görev yapan kadınlarımıza teşekkür eder partimizi 2023 hedeflerine taşıyacak olan yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum şeklinde konuştu
Ak Parti Kınık ilçe Başkanı Sami Mollaahmet yaptığı konuşmada  Kınık ilçesinde  2014 ve 2019 Yerel seçimlerinde başarıya ulaşmanın nedenlerinden biri de Kadın Kolların gayretli ve özverili çalışmaları olduğunu beliterek Bu güne kadar görev yapan Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerine ve kadın üyelerine teşekkür etti.