Kim yapar bu vicdansızlığı!

Kim yapar bu vicdansızlığı!

Kim yapar bu vicdansızlığı!
Editör: Aliağa Medya
25 Temmuz 2020 - 01:17
Kuzeyege’nin incisi Bakırçay’a kamyonlarca dolusu hurda lastik atıldı
Kuzey Ege’ye hayat veren Bakırçay’a kamyonlarca dolusu hurda lastik atıldı.  Bergama Belediyesi ekipleri kepçe yardımıyla lastikleri Bakırçay’dan çıkarmaya başladı. İki kamyon lastik çıkarılan çayda en az iki kamyon daha lastik olduğu tahmin ediliyor. Bunu yapanları sert bir dille kınayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Bölgemize can veren, soframızdaki ürünlere can suyu olan Bakırçay’a yapılan bu çirkin katliam kabul edilemez. Yapanları bulmak için çalışma başlattık. En ağır şekilde cezalandırılması için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Bakırçay Sindel Köprüsü mevkiinden gelen bir ihbarı değerlendiren Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gittiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Bakırçay’a atılan hurda lastiklerin çıkarılması için Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri anında çalışma başlattı. Tüm gün süren çalışma ile 2 kamyon dolusu hurda lastik Bakırçay’dan çıkarılırken, en az iki kamyon dolusu daha lastik olduğu tahmin ediliyor. Bakırçay’ın temizlenmesi için çalışmalar devam ediyor.
BAŞKAN KOŞTU; “BUNU YAPANIN İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE EDERİM”
Kuzeyege’nin tamamına hayat veren Bakırçay’a karşı yapılan bu çirkin saldırıyı yapan yada yapanları ‘İnsanlıktan nasibini almamış’ olarak nitelendiren Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Bu yapılan vicdansızlığı şiddetle kınıyorum. Zabıta Ekiplerimiz, İlçe Jandarma ekipleri ile çalışma başlattı. Bunu yapanların en ağır şekilde cezalandırılması için gerekeni yapacağız. Bu katliam ve kabul edilemez” dedi.