KILIÇDAROĞLU, EDREMİT BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti

KILIÇDAROĞLU, EDREMİT BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Editör: Aliağa Medya
24 Ağustos 2019 - 02:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından Kılıçdaroğlu’na zeytinyağı ve zeytin fidanı hediye edildi.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’e düzenlediği ziyaretler kapsamında Edremit ilçesini ziyaret etti.  Kılıçdaroğlu, Edremit Belediyesi önünde Belediye Başkanı Hasan Arslan ve vatandaşlar ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Makam odasında Belediye Başkanı Hasan Arslan, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na çalışmaları ile ilgili kısa bir brifing verdi. Başkan Arslan, “Partimizin belirlediği “Yerel Yönetimlerde Temel İlkerimiz” başlığı altında ki 7 temel ilkeyi başucumuzda tutuyoruz. Bu doğrultuda Edremit’e ve Edremitliler’e en iyi hizmet sunmak için çalışacağız” dedi. Edremit'i ziyareti ile onur duyduklarını ifade etti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’da Başkan Hasan Arslan’a görevinde başarılar diledi.



Burada Belediye Başkanı Hasan Arslan, ziyaret anısına Kemal Kılıçdaroğlu'na zeytinyağı, zeytinfidanı ve bölgesel ürünlerin olduğu bir hediye paketi sundu. Kılıçdaroğlu, daha sonra Burhaniye ve Gömeç ilçesindeki ziyaretleri için ilçeden ayrıldı