KELİME BULMACA OYUNU'NUN HEYECANI ALİAĞA'DA YAŞANDI

  Türkiye’nin en sevilen sunucularından Ali İhsan Varol, “Kelime Bulmaca Oyunu” ile sahne aldığı Aliağa’da izleyenlere keyifli anlar yaşattı

KELİME BULMACA OYUNU'NUN HEYECANI ALİAĞA'DA YAŞANDI
Editör: Aliağa Medya
28 Şubat 2019 - 11:54
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

 

Türkiye’nin en sevilen sunucularından Ali İhsan Varol, “Kelime Bulmaca Oyunu” ile sahne aldığı Aliağa’da izleyenlere keyifli anlar yaşattı.


Aliağalıların gönlünde taht kuran ekranların fenomen sunucusu Ali İhsan Varol, Aliağa Belediyesi’nin “Aliağa’da Komedi Festivali” etkinlikleri kapsamında program yaptı. Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde yüzlerce Aliağalının karşısına çıkan Varol, programı izlemeye gelenlere kelime bulmaca oyununun heyecanını yaşattı. Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, yoğun ilgi gören programı seyirciler arasında izledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, takım elbise

Bilgi ve eğlenceyi aynı anda sunan Ali İhsan Varol, interaktif sunumu ve esprili diliyle de izleyenleri keyiflendirdi. Bulmaca meraklılarının akın ettiği programda; Züleyha Bilent, Yalçın Türkoğlu, Devrim Coşar, Felek Özel, Seda Atalan, Demet Kılıçkaya, Ömer Şahin ve Anıl Soya Yıldırım yarıştı. Kelimeleri en hızlı şekilde tahmin eden ve rakiplerini bir bir eleyen Devrim Coşar yarışmanın birincisi oldu.

Görüntünün olası içeriği: 19 kişi, kalabalık

ALİ İHSAN VAROL: "ALİAĞA’DA HER SEFERİNDE BÜYÜK BİR HEYECAN VE COŞKU İLE KARŞILANIYORUZ"
Aliağa’ya yedinci kez geldiğini belirten ünlü sunucu Ali İhsan Varol, “Aliağalılar çok sıcak kanlı insanlara sahip bir ilçe. Buraya geldiğim ilk gün güzel bir iletişim içerisine girdik. Devamının da böyle gelmesi benim için büyük mutluluk oldu. Sonuç itibari ile yaptığımız yarışmada her seferinde değişmiyor. Sorular değişiyor fakat konsept hep aynı. Ne kadar eğlenceli bir program olsa da hep aynı işi yapmak şekersiz bir sakızı tekrar tekrar çiğnemek gibi oluyor. Fakat Aliağa’da her seferinde büyük bir heyecan ve coşku ile karşılanıyoruz. Programa gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm Aliağalılara çok teşekkür ederim” dedi.



Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar

#Aliağa #AliağaBelediyeBaşkanAdayı