Kaymakam Ömer Karaman'dan Helvacı Ziyareti

Kaymakam Ömer Karaman’dan Helvacı Ziyareti

Kaymakam Ömer Karaman'dan Helvacı Ziyareti
Editör: Aliağa Medya
29 Ocak 2021 - 21:01
Aliağa  Kaymakamı Ömer Karaman , merkez ve kırsal mahallelere yaptığı ziyaretleri sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyor.
Kamu hizmetlerinden daha hızlı, daha verimli ve daha etkin sunabilmek amacıyla mahalle ziyaretleri kapsamında  Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüzİlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun, İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras, Aliağa Belediyesi Personel Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkurt, İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun ve AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem, MHP İlçe başkanı Abdurrahim Aydemir  her hafta gerçekleştirdikleri Cuma programı kapsamında Helvacı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler.
Kaymakam Karaman ve beraberindeki heyet namaz sonrasında; Aliağa Belediyesi Helvacı Hizmet Binası, Helvacı Sağlık Ocağı ile mahalledeki esnafa ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlarla da sohbet eden heyet talep ve sorunları dinledi.
Kaymakam Karaman ve beraberindeki heyetin ziyareti mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Sohbetin sonunda İlçe Kaymakamı Ömer Karaman  dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında bilgi vererek, halk sağlığı için çok dikkatli olunması gerektiğini temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına eksiksiz uyulması gerektiğini   ifade etti.
Kaymakam Ömer Karaman ,Mülki amir olarak fırsat buldukça gerek kırsal mahallerle de  gerekse ilçe merkezinde mahallerde  vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.