Kaymakam Karman 'ın mahalle ziyaretleri sürüyor

Kaymakam Karman 'ın mahalle ziyaretleri sürüyor
Editör: Aliağa Medya
17 Kasım 2020 - 16:24
Aliağa  Kaymakamı Ömer Karaman , merkez ve kırsal mahallelere yaptığı ziyaretleri sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyor.
Kaymakam Ömer Karaman , halk odaklı hizmet anlayışı ile halkın güvenliğini, huzurunu, yaşam kalitesinin arttırılmasını ve memnuniyetini hedefleyen mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Kamu hizmetlerinden daha hızlı, daha verimli ve daha etkin sunabilmek amacıyla mahalle ziyaretleri kapsamında   Samurlu  Mahallesine ziyaret eden Kaymakam Ömer Karaman , Mahalle halkı ile bir araya gelip halk ile sohbet etti ve sorun, talep ile  önerilerini dinledi.
Sohbetin sonunda İlçe Kaymakamı Ömer Karaman  dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında bilgi vererek, halk sağlığı için çok dikkatli olunması gerektiğini temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına eksiksiz uyulması gerektiğini   ifade etti. Maske, mesafe ve hijyen denetimi yapan Karaman , kurallara uyan mahalle sakinlerine teşekkür etti.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan mahalle muhtarı  Fikri Naşarp   Kaymakam Ömer Karamanın mahalle yapmış olduğu  ziyaret dolayısıyla  kendilerini   son derce memnun ettiğini söyledi.