Karaşan'dan; Hayırseverler veresiye defteri çağrısı

Karaşan’dan; Hayırseverler veresiye defteri çağrısı

Karaşan'dan; Hayırseverler veresiye defteri çağrısı
Editör: Aliağa Medya
08 Mayıs 2020 - 20:21
Uzun  bir aradan  sonra tekrar siyasette dönen  İYİ Parti Aliağa  İlçe  Kurucu başkanlığı yapıp  partiden   İstifasını verip  seçimlerde demokrat partinden  Aliağa Belediyesi meclis üyesi adayı olan Yücel Karaşan  bu zor günde   maddi durumu iyi olmayan  özveriyle çalışan sıkıntı içerisinde olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Bakkallardaki  Borç deftererini kapatalım çağrısında bulundu.
Yücel  Karaşan sosyal  kendine ait sosyal medya hesabından Aliağa hayırseverle olarak mahalle bakkallarından borçlarını  tek başına kapatamasak bile birlik içerisinde  sıkıntılı olan vatandaşların borçların  kapatarak yardımcı olunacağını belitti.
Karaşan  sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı “Arkadaşlar Bızler Niye Aliağalı Hayırseverler Olarak Mahalle Bakkal Borçlarını Kapatmıyoruz. Gelin Bizlerinde Çorbada Tuzumuz Olsun. Gelin Bir Oluşum Yaparak Mahalle Bakkallarındakı Borç Defterlerinı Kapatalım.Belki Tek Başımıza Yapamayız Ama Üç Beş Kişi Birleşirsek Sıkıntıda Olan Vatandaşlarımıza Yardımımız Dokunur. Ne Dersiniz.”  Şeklinde paylaşımda bulundu .
Yücel Karaşan çağrısına  Aliağa’da yaşayan vatandaşlardan da büyük  beğeni ve destek geldi.