Karamollaoğlu'nun Kemeraltı turu

Karamollaoğlu'nun Kemeraltı turu
Editör: Aliağa Medya
19 Haziran 2022 - 00:22
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İzmir programının ilk gününde Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı da ziyaret ederek esnafla ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. İkindi namazını Hisar Camii’nde kılan Karamollaoğlu, namaz çıkışı Kemeraltı’nda bir yürüyüş yaptı.
Dükkânlara ziyaretlerde bulunan Temel Karamollaoğlu, esnafın sorunları dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karamollaoğlu, yürüyüşün ardından tarihi çarşının meşhur dibek kahvesinin tadına baktı, kahve molası sırasında vatandaşların taleplerini ve kendisiyle paylaştığı konuları dinledi.
Yeni doğmuş bir bebeği kucağına alarak seven Temel Karamollaoğlu, Kemeraltı’nın renkli manzaralarından olan sokak çalgıcılarının seslendirdiği parçayı dinledi. Karamollaoğlu, esnaf ziyareti ve görüşmelerin ardından vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.
Saadet Liderine Kemeraltı turu sırasında Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, İzmir Kuru Kahveciler Kuru Yemişçiler ve Baharatçılar Odası Başkanı İlyas Gönen, SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ile İl Başkanı Mustafa Erduran eşlik etti.