Kanserli Çocuklara Bir Destek de Sun Chemical'dan

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) destekçileri arasında yer alan Sun Chemical, paydaşları ve çalışanları için düzenlediği ankete katılanlar adına 11 bin lira bağışta bulunarak çocuklara umut o

Editör: Aliağa Medya
13 Aralık 2018 - 01:15
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) destekçileri arasında yer alan Sun Chemical, paydaşları ve çalışanları için düzenlediği ankete katılanlar adına 11 bin lira bağışta bulunarak çocuklara umut oldu.



2000 yılında maddi sorunları nedeniyle kanser tedavileri aksama riski taşıyan çocuklar ve ailelerine destek sağlamak amacıyla kurulan KAÇUV, destekçileriyle ele ele vererek daha fazla çocuğa umut olmaya devam ediyor. Bu destekçiler arasında yer alan Sun Chemical, iş ortaklarıyla ve çalışanlarıyla gerçekleştirdiği ankete katılanlar adına KAÇUV’a yaklaşık 11 bin TL bağışta bulundu. Böylece Sun Chemical’ın iki yıllık toplam bağış miktarı 159 bin 493 liraya ulaştı.

 

Baskı mürekkepleri ve pigmentleri konusunda dünyanın en büyük üreticisi, ambalaj, yayıncılık, kaplama, plastik, kozmetik ve diğer endüstriyel ürünlerinin önde gelen tedarikçisi olan Sun Chemical geçen yıl da KAÇUV’a verdiği destekle adından söz ettirmişti. Sun Chemical’dan 40 koşucunun KAÇUV adına katıldığı 39. İstanbul Maratonu'nda Sun Chemical Yurtiçi Satın Alma Yöneticisi Gökhan Kaymaz, II. Aile Evi’ni inşası için 59 bin 320 TL bağış toplayarak en yardımsever koşucular arasında yer almıştı. SUN Chemical’ın KAÇUV’a verdiği desteğe ilişkin konuşan Kaymaz, şunları söyledi: “Geçen yıl şirketimle birlikte KAÇUV’u desteklemek için 39. Avrasya Maratonu’na katıldım ve geçen yılın en yardımsever üç koşucusundan birisi olabilmeyi başardım. Bağış toplama çalışmaları süresince farkındalığımı çevremle paylaşıp Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na yeni köprüler kurmaya çalıştım. Tedaviye ihtiyacı olan kanser hastası çocuklarımıza umut olabilmek çabasının tarifsiz mutluluğunu yaşadım. Bu yıl aynı mutluluğu şirketimizin paydaşlarımız ve çalışma arkadaşlarımız için gerçekleştirdiği anketle tekrar yaşadım, ankete katılan herkese çok teşekkür ederim.”

 

 

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Hakkında:

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, 2000 yılında  çocukları tedavi görmekte olan aileler ile hekimlerinin bir araya gelmeleriyle kuruldu. Vakfın temel amacı maddi sorunları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocukların tedavilerinin sürekliliğini sağlamaktır. Ayrıca kanser ile mücadelede önemli bir gereksinim olan psikolojik destek ve çocuk psikolojisine uygun tedavi ortamının yaratılması vakfın öncelikli hedefleri arasında yer alır.