Kanal Ege Tv'de Yeniden Macit Dönemi

Kanal Ege Tv’nin Yeni Sahipleri Usta Ve Deneyimli Gazeteci Kenan Macit Ve Ekibiyle El Sıkıştı

Kanal Ege Tv'de Yeniden Macit Dönemi
Editör: Aliağa Medya
23 Ağustos 2021 - 18:54
İzmir merkezli ulusal KANAL EGE TV’nin yeni sahipleri genç girişimciler hukukçu Dilan Karaman ve finans uzmanı Mehmet Akay, Kanal Ege TV medya grubunu Kenan Macit ve ekibine teslim etti.

Usta ve deneyimli gazeteci Kenan Macit ile yola devam kararı alan KANAL EGE TV yönetimi medya grubu transferlerine hız verdi. TRT HABER DAİRESİ Başkan Vekili görevini yapan, usta haberci duayen gazeteci Yıldıray Arslan Yayın Koordinatörlüğü görevini üstlenirken, TRT kökenli Polonya, Almanya ve Türkiye’de televizyon, radyo ve gazetelerde görev yapan Simge Derinsu da Genel Müdürlük koltuğuna oturdu.

Öte yandan deneyimli gazeteci ve televizyoncu Baha Ülgen Haber Koordinatörlüğü görevine, geçtiğimiz yıllarda TRT İzmir Radyo Müdürlüğü görevini yapan ve Kent Radyo’nun kurucusu Mustafa Büyükışık kanalın Programlar Koordinatörlüğü görevine, TRT Baş Kameramanı, TRT Belgesel ve özel televizyonlarda birçok programa imza atan deneyimli yönetmen Necmi Kacar da Prodüksiyon Hizmetleri Koordinatörlüğü görevine getirildiler.

‘Ege’den Dünyaya’ sloganıyla yola çıkan TREND TELEVİZYON VE RADYO YAYINCILIK A.Ş. medya grubu bünyesinde yakın dönemde müzik ve eğlence kanalı olarak MOON TV, KANAL EGE RADYO, KANAL EGE TİME DERGİSİ, KANAL EGE HABER GAZETESİ olarak medya grubundaki yerlerini alacak.

KANAL EGE İLE HAYATA DOKUN

Ege’nin televizyonu KANAL EGE TV, yeni yayıncılık anlayışıyla hayata dokunmaya geliyor.

HAYATTA NE VARSA, KANAL EGEDE

Günün her anı, Ege’nin her köşesi ve tüm renkleri KANAL EGE TV’de buluşacak.

Evde, işte, okulda, sokakta hayatta ne varsa KANAL EGE TV’de olacak.

EGEDEN DÜNYAYA

Yeni yayın teknolojileriyle konvansiyonel medya ve yeni medyayı buluşturan KANAL EGE, kuşak yayınları ve sosyal medya uygulamalarıyla Ege’den Dünyaya açılan ekranınız olacak.

KANAL EGE İLE YENİDEN

KANAL EGE TV’nin A takımı da yayına hazır…

KANAL EGE TV ile yeni bir başlangıç yapan GENEL YAYIN YÖNETMENİ KENAN MACİT, ‘En iyiyi, en güzel şekilde yapacağız’ dedi.

İŞTE KANAL EGE TV’NİN A TAKIMI

DİLAN KARAMAN, Yönetim Kurulu Başkanı

KENAN MACİT, Genel Yayın Yönetmeni

YILDIRAY ARSLAN, Yayın Koordinatö

MGE DERİNSU, Genel Müdür