Kamyoncu esnafı ve çalışanlarını direkt temsil eden ilk ve tek dernek

Kamyoncu esnafı ve çalışanlarını direkt temsil eden ilk ve tek dernek
Editör: Aliağa Medya
16 Aralık 2022 - 19:22
Türkiye’de kamyoncu esnafı ve çalışanlarını direkt temsil eden ilk ve tek dernek.” olarak 2015 yılında kurulan KAMKODER’in  kuruluş yıldönümü ve kamyoncular vizyonu tanıtım kokteyli Aliağa’da  gerçekleştirildi.

Yalı  Mahallesinde  bir  otelde  gerçekleşti rilen programda “Türkiye Yüzyılı Kamyoncular Vizyonu”nun da tanıtımı yapıldı. Programa, dernek başkanı Osman Karademir, dernek başkan yardımcısı Erkut Meriç, dernek koordinatörü Halis Tok,Eski Helvacı Velediye Başkanı Hüseyin Şengül , AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ve kamyoncu esnafı katıldı.

Saygı  duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Aliağa Müftüsü Ramazan Coşkun’un okuduğu dua ile başlayan  program  K AMKODER tanıtım filmi izle devam etti.
Kamyoncuları Koruma ve Kalkındırma Derneği (KAMKODER) Başkanı Osman Karademir , yaptığı konuşmada   Kamyoncu esnafını tek bir çatı altında toplama amacı ile çalışmalarını sürdürdüklerini  dile  getiren Başkan Osman Karademir, Derneğin kurulduğu andan itibaren gönüllük esası ile faaliyetlerine devam ettiklerini, ayrıca herhangi bir beklentileri olmaksızın ‘Sektörün Sesi’ olmak istediklerini, bu yolda önemli bir misyon üstlendiklerini vurguladı.