Kahvehane ve lokantalar yeni kontrollü sosyal hayata hazır

Kahvehane ve lokantalar yeni kontrollü sosyal hayata hazır

Kahvehane ve lokantalar yeni kontrollü sosyal hayata hazır
Editör: Aliağa Medya
12 Haziran 2020 - 23:59

Bergama Belediyesi ilçe merkezindeki tüm kahvehane ve lokantalara Koronavirüs normalleşme süreciyle ilgili Yeni Kontrollü Sosyal Hayata Merhaba bilgilendirme afişleri dağıttı.

Koronavirüsle mücadelenin başladığı ilk günden bu yana tedbiri elden bırakmayan ekipler normalleşme sürecinde de rehavete kapılmadan çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler ilçede bulunan ve vatandaşların en aktif kullanım alanlarından olan kahvehane ve lokantalara ‘Rehavete kapılmayalım, Kurallara Uymaya Devam Edelim’ diyerek bilgilendirme afişi dağıttı. Normalleşme süreci ve uyulması gereken kurallarla ilgili esnafı bilgilendirdi.

NORMALLEŞME SÜRECİNİN KAHRAMANI BELEDİYEMİZ EKİPLERİ, HALKIMIZ VE ESNAFIMIZ

Koronavirüs normalleşme sürecinde mücadeleyi ilk günkü enerjiyle sürdürdüklerini ifade eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu “ Vatandaşlarımızla bu süreci birlikte atlatacağız ve yeniden normal günlere döneceğiz. Sosyal mesafe kurallarına azami ölçüde uyacağız. Ellerimizi sık sık yıkacağız ve yakın temastan kaçınacağız. Bizler şehri tüm güzelliğiyle eski günlerine hazırlıyoruz ve bu çalışmamızın diğer kahramanları da halkımız. Bu süreci belediyemiz, esnafımız ve halkımızla birlikte yönetiyoruz” dedi.