KABAKÇI, EYT'LİLERİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ

KABAKÇI, EYT'LİLERİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ
Editör: Aliağa Medya
15 Aralık 2021 - 00:06
Türkiye Değişim Partisi (TDP) İzmir Balçova İlçe Başkanı İ.Can Kabakçı, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün EYT'lilerin sesi olduğunu söyledi.

EYT’lilerle ilgili açıklamada bulunan Türkiye Değişim Partisi (TDP) İzmir Balçova İlçe Başkanı İ.Can Kabakçı, Emeklilikte Yaşa Takılanların mimarı bu iktidardır. Şimdi eserlerine sırt çeçvirip duymazdan geliyorlar” dedi.
Başkan Kabakçı, EYT’lilerin umudunun Sarıgül olduğuna dikkat çekerek, “Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, EYT'lilerin talepleriyle ilgili iktidara seslendi ve haklarının korunmasını talep etti. Hepimiz biliyoruz ki EYT'liler, şu anda Türkiye'nin önemli konularından biridir. Ama ülkeyi yönetenler kulaklarını tıkıyor. Halk ne diyor, ne konuşuyor, ne söylüyor? Ülkeyi yönetenlerin umurunda değil. EYT’lileri de oluşturan da yine sizlersiniz, eserinizi de neden unutup kafayı kuma gömüyorsunuz. EYT'lilere hakkını verin. Emekliliğini istemek onların en doğal hakkı. Ellerinden alıp, oturamazsınız. Buna hakkınız yok. Biz var olduğumuz sürece bu konunun peşini bırakmayacağız" şeklinde konuştu.