İzmir'de tekne hırsızları yakalandı

İzmir’in  Güzelbahçe  ilçesinde  tekne hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı,2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İzmir'de tekne hırsızları yakalandı
Editör: Aliağa Medya
12 Aralık 2019 - 17:07
İzmir’in  Güzelbahçe  ilçesinde  tekne hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı,2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Elde edilen bilgiye göre ,Yelki sanayi  içerisinde  yer alan  tekne bakım  ve tamir atölyesi önünde  bir şahsa ait  teknenin pervanesinin  çalındığı  ihbarı alan  Güzel bahçe İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Jandarma  ekipleri yaptıkları araştırmalar neticesinde  hırsızlık yaptıkları iddia edilen  Ü.A., N.A. ve Ş.U. olduğu tespit ettiler . Şahısların yakalanması için  Jandarma ekipleri  İlçe emniyet müdürlüğü   ekipleri ile  koordine  olarak yaptıkları çalışmalar neticesinde  şüpheliler Ü.A.,N.A, ve Ş.U   yakalandı.

Jandarmadaki işlemleri  tamamlanarak adliyeye sev edilen şüphelilerden Ü.A ,çıkarıldığı  mahkemece tutuklandı,N.A ile Ş.U isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla salıverildi.