İzmir Valiliği duyurdu... 'Alo Ses Ambulans Servisi' Süresiz kapatıldı!

Olaylı Göztepe-Altay maçında Gürsel Aksel stadyumuna yanıcı-parlayıcı malzemeleri taşıyan “Alo Ses Ambulans Servisi” İzmir Valiliği tarafından süresiz kapatıldı.

İzmir Valiliği duyurdu... 'Alo Ses Ambulans Servisi' Süresiz kapatıldı!
Editör: Aliağa Medya
01 Ocak 2023 - 16:41
Spor Toto 1. Lig’in 15. hafta mücadelesinde Göztepe ve Altay, İzmir derbisinde karşı karşıya gelmiş, karşılaşmanın 19. dakikasında Altaylı taraftarların bulunduğu bölümden, Göztepeli seyircilerin olduğu alana işaret fişeği atılmıştı.
İşaret fişeği, sarı-kırmızılı taraftar Mehmet Çakır’ın yüzüne isabet etmişti.
Göztepe-Altay maçında bir kişinin yaralanmasına neden olan fişeklerin, Özel Alo Ses Ambulans Şirketi çalışanları tarafından stada sokulma anı ortaya çıkmıştı.

İZMİR VALİSİ: “ALO SES AMBULANS SERVİSİ VALİLİĞİMİZCE SÜRESİZ KAPATILDI”

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Köşger, “Olaylı Göztepe-Altay maçında Gürsel Aksel stadyumuna yanıcı-parlayıcı malzemeleri taşıyan “Alo Ses Ambulans Servisi” Valiliğimizce SÜRESİZ KAPATILMIŞTIR.
Kamuoyunun bilgisine sunulur” dedi.
Olaylarla ilgili 28 şüpheliden 19’u tutuklanmıştı.
Yanıcı ve patlayıcı maddelerin bir bölümünün ambulans görevlileri A.G. ve H.K. tarafından stada sokularak tuvaletteki çöp kutusuna bırakıldığı belirlenirken, atılan fişekle yüzünden yaralanan Göztepeli taraftar Mehmet Çakır’in tedavisi ise hastanede devam ediyor.