İzmir Risk Haritasında Aliağa'nın Durumu Belli Oldu

İzmir Risk Haritasında Aliağa'nın Durumu Belli Oldu
Editör: Aliağa Medya
06 Mart 2021 - 00:16
Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan koronavirüs risk haritasına göre İzmir’de  Aliağa İlçesi  orta derece risk grubunu gösteren sarı rengini sahibi olurken ,çok yüksek kategori olarak sınıflandırılan listede Bergama yer aldı . Seferihisar ve Çeşme ilçeleri düşük risk grubunu gösteren mavi rengin sahibi oldu.
Seferihisar Belediyesi’nin salgın sürecini en iyi şekilde yönetmesiyle koronavirüs haritasında İzmir’in düşük risk kategorisinde bulunan ilçeleri arasına girmesi  Seferihisarlı vatandaşı rahatlattı.
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Koronavirüs salgını başladığı andan itibaren virüse karşı etkin mücadelemizi sürdürdük”
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam ettiklerinin altını çizerken “İçinde bulunduğumuz pandemi süreciyle Seferihisar’da çok ciddi bir nüfus artışı yaşadık. Pandemi dolayısıyla şehir merkezlerinde kalmak istemeyen vatandaş, Seferihisar, Çeşme ve Urla gibi sakin şehirleri tercih etti. Dolayısıyla biz neredeyse yazları ulaştığımız nüfusa pandemi sürecinde ulaşmış olduk. Ancak belediyemizin tüm birimlerinin koordineli ve özverili çalışmalarıyla dezenfekte işlemlerinden, yemek ve hijyen paketleri dağıtımına, tüm sokaklarda yıkama çalışmalarından, evde sağlık desteği hizmetlerimizle bu süreci en iyi şekilde yürütmeyi başardık. Şimdi düşük risk grubunda olmamızın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.