İzmir Menemen'de Bekçilerden Bayrak Hassasiyeti

Editör: Aliağa Medya
17 Şubat 2024 - 02:52
İzmir’in Menemen İlçesinde  devriye gezen bekçiler, bir iş yerinde asılı bulunan Türk bayrağının toplanmış olduğunu fark etti ve dolaşan bayrağı düzelterek hassasiyet gösterdiler.

Menemen Polis Merkezi Amirliğine bağlı bekçiler Samet Aslan ve Sinan Karaca, Ziya Gökalp Caddesi üzerinde devriye görevi sırasında bir iş yerinin bayrak direğinde asılı olan Türk bayrağının toplanmış olduğunu fark etti. Bekçiler, dolaşan bayrağı yardımlaşarak düzeltti.
Bu anlamlı davranış bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşım büyük beğeni topladı.

Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, bu duyarlı davranıştan dolayı bekçileri makamında tebrik ederek ödüllendirdi.
Müdür Alev, "Bekçilerimiz görevlerini ifa ederken Ziya Gökalp Caddesi üzerinde asılı bayrağımızın dolaşmış olduğunu ve kötü bir görünüm olduğunu görmeleri üzerine dolaşan bayrağımızı yardımlaşarak düzeltmişler. Bu davranışları bir vatandaşımız tarafından kaydedilerek sosyal medyada yayınlanmış.  Başta İl Emniyet Müdürümüz ve İlçe Kaymakamımız bu davranışlarından dolayı kendileri tebrik ediyor, ben de arkadaşlarımızın bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.