İzmir Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Kamulaştırma

İzmir İli, Bergama, Dikili, Menemen, Aliağa ve Foça ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak

İzmir Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Kamulaştırma
Editör: Aliağa Medya
10 Nisan 2019 - 22:54
İzmir İli, Bergama, Dikili, Menemen, Aliağa ve Foça ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi kapsamında ekli harita ile listede güzergâhı, bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi gereğince karar verilmiştir.

Bu karara göre Bergama Zeytindağ, Dikili Çandarlı, Menemen Yahşelli, Menemen Asarlık, Menemen Koyundere, Aliağa Samurlu, Aliağa Çoraklar, Aliağa Merkez, Aliağa Bahçedere, Aliağa Yukarı Şakran, Aliağa Aşağı Şakran, Aliağa Bozköy, Aliağa Horozgediği, Foça Yenifoça, Böylece 5 ilçede mevkileri belirtilen yerlerde bulunan ada ve parsellerde toplam 318 nokta için kamulaştırma kararı çıkarılmış oldu.