İzmir iyi parti'li dervişoğlu, "Başka Türkiye yok"

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cem Özdemir partimizi İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Müsavat Dervişoğlu Türkiye’nin sorunlarında değinerek, “Başka Türkiye yok.” ifadelerini kullandı

İzmir iyi parti'li dervişoğlu, "Başka Türkiye yok"
Editör: Aliağa Medya
18 Ocak 2020 - 15:00
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cem Özdemir partimizi İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Müsavat Dervişoğlu Türkiye’nin sorunlarında değinerek, “Başka Türkiye yok.” ifadelerini kullandı
 Parti binasına gerçekleştirilen ziyarette   kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu  “İlçe başkanlıklarımızı ziyaret ediyoruz. Artık her hafta ilçe ziyareti yapacağız. Programı il teşkilatımız hazırlıyor. Biz de bugünkü program kapsamında Aliağa’dan başlayarak Foça ve Çiğli ilçe teşkilatlarını ziyaret edeceğiz. Hem arkadaşlarımızla hasret gideriyoruz. Hem karşılıklı olarak Türkiye’nin genel meseleleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaşadığımız yörenin sorunlarıyla ilgili olarak bilgilenerek Ankara’ya dönerek sorunların çözümüne katkı sağlamaya çalışıyoruz. Buraya her geldiğimiz de bizi kendi evimizdeymişiz gibi ağırladıkları için herkese teşekkür ederim. Türkiye’nin önemli sorunları var. Bu sorunların aşılabilmesi içinde bir ortak aklın oluşması lazım. İYİ Parti olarak kurulduğumuz günden beri, hakaret hamaset husumet dilinden uzak sorunları doğru çözümler üretmeye gayret ediyoruz. İlçe teşkilatlarımızdaki üslup neyse parlamentodaki üslupta aynı. Çünkü başka Türkiye yok. Meselelerin doğru analiz edilmesi milletle paylaşılması lazım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçtiğimiz günden itibaren bazı şeylerin milletten uzun tutulduğuna dair endişelerimiz var.” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun konuşmasının ardından İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cem Özdemir partiye üye kazandırma çalışmaları hakkında konuşma yaptı. Partililerin üye kazandırmada önemli olduğunu vurgulayan Özdemir, partililerin görevlerinden bahsetti.  İlçe Başkanı Yavuz Adar İse yaptığı konuşmada İzmir Milletvekili  sayın Müsavat Dervişoğlu'nun  gurup başkanvekili olduktan sonra  Aliağa İlçe Teşkilatına ilk ziyaretti olduğunu  seçimlerxden önce ziyarette bulunduklarını , ziyaretleri de kendilerine  çok büyük umut ve cesaret verdiklerini belirtti. Konuşmalardan sonra  İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından  İlçe Başkanı Yavuz Adar’a plaket takdim edildi.
Gazetecilerin sorusuna yanıtlayan  İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu,   İYİ parti olarak  İnsan hayatının kendileri için çok önemli olduğunu  Çevre kirliliği  ile gıda konusunda  İYİ Partininb bu konularda hassas  olduğunu  Aliağa  gibi sanayi kentinin  ile  Bakırçay     sorunlarını bildiklerini  söyledi.
 Libya konusunda   sorulan soruya  cevaplayan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’ Dışişleri bakanımızla yapmış olduğumuz görüşmede, Libya'ya gideceksek ve bu bir davet mektubuyla gerçekleşecekse mektupta nelerin yazılı olduğunu bizlere söylemelerini istedik. Dışişleri Bakanımız 'Sayın cumhurbaşkanından izin almadan davet mektubunun içeriği hakkında bilgi vermem mümkün değildir' cevabını verdi. AK Parti'nin milletvekilleri de davet mektubunun içeriğini bilmiyordu. Bilmedikleri bir mektuba 'evet' oyu verdiler. Libya'ya kaç asker gidecektir? Gidecek askerlerin sayısı, sınıfı, statüsü ne olacaktır? Asker oraya nasıl sevk edilecektir? Kendisi içinde bir iç savaşın yaşandığı Libya da mevcut yönetimin diğer güçler tarafından ele geçirilmesi durumunda askerimizin konumu ve tavrı ne olacaktır? Zaman sınırı nedir? Biz Libya'da ne kadar kalacağız?" diye konuştu.

 İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cem Özdemir İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaretine , İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İYİ Partili Aliağa Belediye Meclis Üyeleri Sedat Sarı ve Gülten Taşbaş ve partililer de ziyarete katılım gösterdi.