İzmir Eğitim İş 7 Nolu Şube'nin ilk olağan genel kurulu yapıldı

 İzmir Eğitim İş 7 Nolu Şube'nin ilk olağan genel kurulu yapıldı
Editör: Aliağa Medya
13 Mayıs 2024 - 00:41

Eğitim İş Merkez Yönetim Kurulu almış olduğu kararla Aliağa şube merkezi olmak üzere, örgütlenme alanı Foça, Aliağa, Bergama, Dikili, Kınık olan  İzmir Eğitim – İş  7 Nolu Şubesin  1. Olağan Genel Kurulu Aliağa’da gerçekleştirildi. Bergama, Dikili, Foça, Kınık ve Aliağa'dan toplam 200 delegenin oy kullandığı seçimlerde birlik ve beraberlik mesajları verildi
İzmir  Eğitim İş Sendikası İzmir 7 Nolu Şubesi'nin 1. Olağan Genel Kurulu, Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu'nda coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığını Eğitim İş İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Adem Yıldırım'ın yaptığı kurulda, gerekli komisyonlar oluşturuldu. Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları raporları okunarak görüşüldü ve oya sunuldu.

Tek liste olarak girilen seçimlerde mevcut şube başkanı Mustafa GÖK açılış konuşmasında
” 6 ay önce birlikte kurduğumuz şubemizin bugün olağan genel kurulunu gerçekleştiriyoruz. Emeklemesine birlikte şahit olduğumuz şubemizin gelecek dönemde yürümesine, koşmasına da birlikte omuz omuza şahit olacağız. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Cumhuriyet devrimlerinin ışığında mücadelemize devam edeceğiz" dedi

Tek liste halinde yapılan seçimde, Asiye Özcan, Aykut Göler, Deniz Çakmak, Emre Kara, Mustafa Gök, Seçkin Duran ve Rıdvan Taşkın yeni Yönetim Kurulu üyeleri olarak seçildiler.
Görev dağılımı mazbata alındıktan sonra olacağı öğrenildi