İZMİR EFES ROTARY'DE BAŞKAN VOLKAN ABUR

İZMİR EFES ROTARY'DE BAŞKAN VOLKAN ABUR
Editör: Aliağa Medya
14 Temmuz 2021 - 12:18
İzmir Efes Rotary Kulübü’nde 2020-2021 Dönem Başkanı Tuba Alpyıldız Başkanlık görevini 2021-2022 Dönem Başkanı Volkan Abur’a devretti. Küçük Kulüp Alyans’ta düzenlenen devir teslim törenine Federasyon Başkanı Nedim Atilla, Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı Ertan Soydan ile birlikte İzmir Efes Rotary Kulübü üyeleri ve eşleri katıldı.
Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu’na bağlı İzmir Efes Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni gerçekleşti. 2020-2021 Dönem Başkanı Doç. Dr. Tuba Alpyıldız Başkanlık görevini 2021-2022 Dönem Başkanı Dr. Volkan Abur’a devretti.
Geçtiğimiz dönem Rotary’nin yedi öncelikli faaliyet alanında çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Başkan Tuba Alpyıdız, “Özellikle yeni kurulan Interact Kulübümüz yani 12-18 yaş arası çocuklarımızla birlikte çevre konusunda farkındalık yaratan çalışmalar yürüttük. Bölgemizin  bu yıl çok önem verdiği ve pandemi sürecinde de hayatımıza farklı bir yön vermemizi sağlayan dijitaleşme ve özellikle buna bağlı olarak dijital dünyanın zararlı yanlarından çocuklarımızı, gençlerimizi korumak adına düzenlediğimiz “Siber Zorbalık” eğitimlerimiz oldu. Görevi devrederken çalışmalarımda bu yıl bana destek olan kulübüme çok teşekkür ediyor, yeni başkana da görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Yeni dönemde yine çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini dile getiren Volkan Abur, “Bu dönem yine geçlere ve çocuklara yönelik vereceğimiz ‘Kent’in İz’i çalışmasında İzmir’in tarihine kültürüne ayna tutacağız. Dönem projelerimizden “Gerçek Gıda”nın önemine ilişkin ekşi maya ekmek atölyeleri düzenleyeceğiz. Yine “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” temasını ön planda tutarak, “Çeşitlilik, Eşitlik, Kapsayıcılık” temalı aktiviteler ve proje olimpiyatları düzenleyeceğiz”. dedi.
Federasyon Başkanı Nedim Atilla’nın ve Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı Ertan Soydan ve Dönem katıldığı tören kulüp üyelerinin pasta kesimi ile sona erdi.