İYİLİĞİN FİLMİ SANATLA BULUŞUYOR

01 Şubat – 15 Mart 2021 tarihleri arasında Deniz Feneri Derneği “İyilik Kazandırır” temalı film yarışması organizasyonu gerçekleştiriyor.

İYİLİĞİN FİLMİ SANATLA BULUŞUYOR
Editör: Aliağa Medya
13 Şubat 2021 - 12:59
Birincisi gerçekleştirilecek ve her sene yapılması öngörülen Kısa Film Yarışması, bu yıl “İyilik Kazandırır” temasıyla düzenleniyor.

Yurdun dört bir yanından iyiliği, sevgiyi, paylaşmayı ve yardımı anlatan binlerce iyilik gönüllüsü sanatseverlerin çekeceği filmleri değerlendirmek için heyecanlı bekleyiş başladı.

Deniz Feneri Derneği’nin organize ettiği yarışmanın jürisinde;

Mesut Uçakan, Hasan Kaçan, Nazif Tunç, Ali Nuri Türkoğlu, Umut Sakallıoğlu gibi usta isimler bulunuyor.

Dernek yetkilileri amaçlarının “Kısa Film Yarışması” kapsamında düzenlenecek olan bu etkinliği özendirmek ve desteklemek, Türkiye’de kısa filmin gelişimine katkıda bulunmak amacında olduklarını ifade ettiler.

Ana jürinin değerlendirmesine sunulacak aday filmleri, yönetim tarafından belirlenmiş ön jüri seçecek ve düzenlenen Kısa Film Yarışması’na başvuru yapan filmler, ana jürinin karşısına 15-25 Mart tarihleri arasında çıkacaktır.

Kısa Film Yarışmasına katılacak olan adaylar www.iyilikkazandirir.org internet sitesi üzerinden Başvurularını gerçekleştirerek ve ardından hazırlanan filmler [email protected] mail adresine göndermeleri gerekiyor.

Ödüllü yarışmada ilk üçe giren adaylara çeşitli para ödülleri dağıtılacak.