İYİ Parti'li Gültekin , Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti'li Gültekin , Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı
Editör: Aliağa Medya
10 Ekim 2023 - 10:22
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Aliağa’da faaliyet gösteren bir sigorta acentesinin yöneticisi Mustafa Bahadır Gültekin, İYİ Parti’den Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Önümüzdeki Mart ayında  yapılacak olan  yerel seçimlerde İYİ partiden Aliağa Belediye Başkan aday adaylığını ilçe binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında  duyuran İş insanı Mustafa Bahadır Gültekin daha iyi yaşanılabilir bir Aliağa için göreve talibiz vurgusu yaptı.

Açıklamasına kendisini tanıtarak başlayan Mustafa Bahadır Gültekin, ‘Daha iyi bir Aliağa’ sloganıyla yola çıktıklarını  dile getirdi.Gültekin "Ben siyaset aracılığıyla çıkar sağlayan bir yerlere gelmeye çalışan kazanç elde etmeye çalışan biri değilim. Şu anki konumuma çok çalışarak, çok çaba göstererek ve en önemlisi dürüst ahlaklı bir şekilde yaşayarak geldim. Çünkü ailemden de bu şekilde gördüm. Aynı şekilde kıymetli eşimle birlikte çocuklarımızı da bu yönde yetiştirmekteyiz. 
Bir ferdi olduğumuz İYİ Parti'ye, vatandaşı olmaktan gurur duyduğum bu kutsal vatana nasıl bir faydam olur, neler katabilirim, ben bunun peşindeyim. “dedi

“Daha iyi bir Aliağamızın Yönetimine Talibim”

İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önderliğinde, önce yerel seçimlerde belediyelerin yönetimlerini ele alacak daha sonra iktidara emin adımlarla yürüyeceklerini  dile getiren  İYİ partili Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Bahadır Gültekin Genel seçimlerde partideki arkadaşları ile birlikte çok çalıştıklarını, çok gayret gösterdiklerini söyledi.
Gültekin “Genel seçimlerde arkadaşlarım da ben de çok çalıştık, çok gayret gösterdik. Fakat elimizde olmayan sebeplerden dolayı maalesef istediğimiz sonucu alamadık ve genel seçimlerin ardından bir karar verdik. Dimdik bir şekilde ayağa kalkmalıydık. Çünkü alnımız açıktı geçmişimiz temizdi.
Kapalı kapılar ardında kirli pazarlık içinde değildik ve iyi Parti ailesi olarak bir karar aldık. Merdivenleri tek tek ve en önemlisi ve tek başımıza çıkmamız gerekmekteydi. Bizler inanıyoruz ki İyi Parti ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, genel başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde, önce belediyelerin yöntemlerini ele alacak daha sonra iktidara emin adımlarla yürüyecektir. Bu Tabiki sizlerin desteği ile olacaktır. 
Bu süreçte de bir evladınız, bir kardeşiniz, bir abiniz olan ben Mustafa Bahadır Gültekin Aliağa'mızın yönetimine talibim. Ben ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın oluşturacağı ekibimle Biz Aliağalara daha iyi bir Aliağa, Daha yaşanabilir bir Aliağa sunabilmek için sizlerin huzurunuzda İyi Parti Aliağa Belediye Başkan Aday adaylığımı açıklamaktan gurur duyuyorum" İfadelerini kullandı 
ilçe binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasına; İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor, partinin ilçe yöneticileri, çok sayıda partili ve ailesi katıldı.