İyi Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar; "Millet İttifakının Rakibi Serkan Acar"dır

İyi Parti İlçe başkanı Yavuz Adar’dan Çarpıcı İttifak değerlendirmesi: “Millet İttifakı Olarak Aliağa’da Sıkıntılarımız Var”

İyi Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar; "Millet İttifakının Rakibi Serkan Acar"dır
Editör: Aliağa Medya
11 Ocak 2022 - 21:56
İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Aliağa ’da görev yapan Basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.  Kahvaltı programına İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hande Gök, partinin ilçe yönetimi ve basın mensupları katıldı.

Toplantıya İyi Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar’ın Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Millet ittifakı ile ilgili sözleri damga vurdu. Adar’ın “Millet İttifakının Rakibi Serkan Acar” ve “Millet İttifakı Olarak Aliağa’da Sıkıntılarımız Var” sözleri gündemi belirleyen bir ifade olarak Basın toplantısında dikkatleri çekti.

İYİ Parti’den Gazetecilerle 10 Ocak buluşması

Basın Mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür eden İyi Parti İlçe Başkanı Başkan Adar, Yönetimi adına tüm Gazetecilerin bu müstesna günlerini kutladığını belirtti. Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Yavuz Adar kahvaltı sonrası soruları yanıtladı. İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, kahvaltılı buluşmada ilçe gündeminde olan konular ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Yavuz Adar, “İYİ Parti olarak kendi çalışmalarımızı yürütüyoruz”

İyi Parti’nin ittifak ruhuna uygun davrandığını kaydeden Adar, “İlçe başkanı olmamdan itibaren Millet İttifakının ruhuna ve ittifaka oy veren seçmenin beklentilerine uygun bir üslup ve tavır ortaya koymaya hep özen gösterdim. İttifakın Aliağa’da durumu çok iyi midir desek, tabi ki eksik yanlarımız çoktur. Sonuçta birebir aynı düşünen siyasi partiler değiliz. Eğer öyle olmuş olsaydı İyi Partiyi kurmaz, Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapardık. İYİ Parti Aliağa’da kendi çalışmalarını yürütüyor. Kendi politikalarımızı anlatıyoruz.” Dedi. 

“Millet İttifakının Rakibi Serkan Acar’dır. Herkes bunu böyle bilsin”

İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar’ın Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile ilgili sözleri ise toplantıya damga vurdu. Adar, “Bizim Rakibimiz, Millet İttifakının Rakibi Serkan Acar’dır” diyen Adar, “Buradan söylüyorum, bizim rakibimiz Serkan Acar’dır. Millet İttifakının rakibi Serkan Acar’dır. Lütfen bu sözümü herkes doğru tahlil etsin ve siyasi pozisyonunu da ona göre konumlandırsın.” Şeklinde konuştu.

Konuşmasına İyi Partinin seçim döneminde aday ve aday adayları çıkaracağını söyleyen Adar, ilerleyen süreçte bu konularla ilgili genel merkezlerinin göstereceği yolu takip edeceklerini belirtti. Adar konuşmasında Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın seçim vaatlerine de değindi. Acar’ın seçim döneminde vaat ettiği çoğu projeyi hayata geçirmediğini savundu.

Basın mensuplarıyla sohbet buluşmasında Belediyenin yatırımları, hastane inşaatı, Koyun Üretim Tesisi, Sayıştay raporu, borçlanma ve diğer konularda görüşlerini dile getiren Adar, Aliağa Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğinde yapılan Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi için de “Mesleki hastalıklar hastanesi hizmet midir, evet, hizmettir. Ancak bunun Aliağa halkının parasıyla yapılıp bir başka kuruma devredilecek olmasını uygun bulmuyoruz.” sözlerini kullandı.

Meclis Üyesi Sedat Sarı Gazetecilerin Gününü Kutladı

Kahvaltılı toplantıya katılan İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı da gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladı. Sarı, “Son bir, bir buçuk yıl çok fazla temas kuramadık. Fazla bir araya gelemedik. Bu vesileyle de bir araya gelelim sohbet edelim istedik. Hepimiz için iyi bir yıl olmasını diliyorum.” Dedi.

Haber:İsmail Hakkı Ergün/Egede Yedigün Gazetesi