İYİ PARTİ 'DEN BAĞIMLILKLA MÜCADELEDE BÜYÜK ADIM

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanlığı, Sosyal Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı altında “Bağımlılıkla Mücadele ve Sosyal Uyum Komisyonu” oluşturuldu.

İYİ PARTİ 'DEN BAĞIMLILKLA MÜCADELEDE BÜYÜK ADIM
Editör: Aliağa Medya
26 Aralık 2020 - 15:36
Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda adımlar atılması amacıyla İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanlığı, Sosyal Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı altında “Bağımlılıkla Mücadele ve Sosyal Uyum Komisyonu” oluşturuldu.

İYİ Parti tarafından yapılan açıklamada, "Partimizin mensubu İzmir Konak Belediye Meclis Üyesi Dr. Burcu Bostancıoğlu uzmanlık alanı olması vesilesiyle İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Sayın Ünzile Yüksel tarafından Sosyal Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına bağlı olarak Bağımlılıkla Mücadele ve Sosyal Uyum Komisyonu başkanı olarak görevlendirilmiştir" denildi.

İYİ Parti’nin konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Birçok sosyal sorunun bir sonucu olarak adlandırılan madde bağımlılığı probleminde atılacak ilk adım, bu problemin kökleşmesine neden olan sorunların tüm boyutları ile ele alınması. İYİ Parti olarak madde kullanım probleminin çözümü amacıyla vatandaşlarımızı bu soruna iten kök problemlerin ortadan kaldırılmasına yönelik sürdürülebilir bir politika oluşturulacaktır. Bu doğrultuda hazırlanacak toplumsal risk haritaları belirlenecek ve 81 ilde oluşturulması hedeflenen ‘Bağımlılıkla Mücadele ve Sosyal Uyum Komisyonları’ ile daha güçlü bir nesil oluşturmaya yönelik sağlam adımlar atılacaktır.  

Güçlü gelecek ve sağlıklı toplum temelinde, sürdürülebilir sağlıklı bir yaşam amacıyla bu soruna yönelik önleyici bir duruş sergileyebilmek için, bağımlılık problemi sebebiyle eğitimden yoksun kalma, işsizlik, ötekileştirme, yoksulluk, gibi sosyal faktörlerin ortadan kaldırılması için oluşturulacak mücadele politikası kapsamında sosyal uyum projelerinin gerçekleştirilmesi ve istihdam programlarının oluşturulması ile vatandaşlarımızın topluma entegre olmalarının sağlanarak mutlu ve huzurlu bir toplum yaratılacaktır.

Partimizin mensubu İzmir Konak Belediye Meclis Üyesi Dr. Burcu Bostancıoğlu uzmanlık alanı olması vesilesiyle İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Sayın Ünzile Yüksel tarafından Sosyal Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına bağlı olarak Bağımlılıkla Mücadele ve Sosyal Uyum Komisyonu başkanı olarak görevlendirilmiştir. Hem partimize hem de Milletimize hayırlara vesile olmasını dileriz.”