İYİ Parti Aliağaİlçe Başkanlığı'na İlk Aday Tuğba Oktay Bor  Oldu

İYİ Parti Aliağaİlçe Başkanlığı'na İlk Aday Tuğba Oktay Bor  Oldu
Editör: Aliağa Medya
26 Ekim 2022 - 01:48
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında ülke genelinde kongre kararı aldığını açıklamasının ardından, Aliağa'nın tanınmış Avukatlarından Tuğba Oktay Bor  İYİ Parti Aliağa  İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Aliağa’da seçim heyecanı başladı. Kasım ayında delegeler   seçim öncesi İyi Parti Aliağa İlçe Başkanlığında hukuk işleri, seçim işleri ve siyasi işler başkanlığı görevlerini yürüten Avukat Tuğba Oktay Bor ilçe başkanlık binasında yaptığı basın açıklamasında  yaptığı açıklamada “Hepimizin bildiği üzere Genel Merkezimiz tarafından alınan karar neticesinde ilçemizde de kongre sürecine girmiş bulunmaktayız. 2 dönemdir ilçe başkanlığı görevini üstlenen Sevgili Başkanımız Yavuz Adar, birkaç gün önce yapmış olduğu basın açıklaması ile yeni dönemde ilçe başkanlığına aday olmayacağını ve milletvekili aday adayı olduğunu dile getirmiştir. Günden güne güçlü adımlarla ilerleyen ve büyüyen, dalları ve yaprakları sağlam bir şekilde yarınlara ve iktidara uzanan partimizde nöbet değişimleri elbette olacaktır. Fakat bu koca çınarda Ne dal gövdeden, ne de gövde topraktan ayrılacaktır. Ülkemizi daha ileriye, daha demokratik yarınlara taşıma yolunda bayrağı bir adım ileri götüren Sayın Yavuz Adar’a sizler huzurunda bir kez daha teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Başaracağım Büyük İşler Var

Başkanlık adaylığını açıklayarak, gençlerin büyük işler başarabileceğini görmek ve göstermek istediğinin altını çizen Bor: " Bana göre gençlik ne yaştadır, ne de saçtaki sakaldaki kırlarda. Bana göre gençlik insanın içindeki heyecanda, umutta, cesarette, çalışma azminde ve iradesinde gizlidir. Bu nedenle henüz 29 yaşında ben de birçok şeyi tecrübe etme ve öğrenme imkanına sahip oldum. Mesela babamdan emeğin kıymetini ve yüceliğini öğrendim. Mesela annemden fedakarlığı öğrendim. Eşim sayesinde en yüce duyguyu sevgiyi, aşkı öğrendim. Bu çatı altında tanıştığım yol arkadaşlarımdan kan bağı olmasa bile aile olunabileceğini öğrendim. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’den cesareti öğrendim. Büyük Önder Gazi Mustafa Atatürk’ten; o mavi gözlü devden görmeden sevmeyi, tanımayı, fikirlere aşık olmayı ve o ışıkta yürümeyi öğrendim. Fakat biliyorum ki öğreneceğim daha çok şey, yürüyeceğim daha çok yol, başaracağım daha çok büyük işler var" dedi.

Benim İçin Çok Kıymetli

Parti çalışmalarına büyük özen gösterdiğini ifade eden Bor: " Tüm arkadaşlarımdan da Allah razı olsun bana kucak açtılar, kardeşleri, evlatları yerine koydular, sevdiler saydılar beni. Üzdüğüm, kırdığım tek bir kişi dahi varsa aflarına sığınıyorum. Biraz önce de belirttiğim üzere, kan bağı olmadan aile olmak ne demek ben burada, bu çatı altında öğrendim. Bu nedenle de bugün bu ailenin bir parçası olarak İlçe Başkan Adaylığımı açıklıyor olmak benim için çok kıymetli ve son derece gurur verici.

Hedefimiz İyi Parti'yi İktidar Yapmak

Hedefinin teşkilatta birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirten Avukat Tuğba Oktay Bor
Hedefimiz; teşkilatımızda birlik ve beraberliği sağlamaktır. Hedefimiz demokrasiye işlerlik kazandırmaktır. Hedefimiz İyi Partiyi yerelde ve ülke genelinde iktidar yapmak, Sayın Genel Başkanımızın çalışmalarına katkı sağlamaktır. Hedefimiz vatandaşımıza, Aliağamıza, canımız ülkemize hizmet etmektir. Hedefimiz üyelerimize, gençlerimize, büyüklerimize, partimize, ülkemize layık bir yönetim olmaktır. Hedefimiz ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek dinlemek, anlamak, anlatmak, çözüm üretmektir" dedi.

Kongremiz Hayırlı Olsun

Birlikte çalışarak kazanacaklarını, ilçe kongresinin hayırlı olmasını temenni eden Bor: " Biraya gelmek başlangıç, birlikte kalabilmek ilerleme, birlikte çalışmak ise başarıdır. Bizler hep birlikte çalışarak başaracağız. Ben bu ailenin bir neferi, bir evladıyım. Ben Cumhuriyetçi, Atatürkçü, demokratik, kalkınmacı, laik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Ben bu toprakların kadınıyım. Ben medeniyet yolunun taşlarını döşeyen cesur yüreğim. Azimliyi, kararlıyım, çalışkanım. Gencim, dinamiğim, heyecanlıyım. Ben muhtaç olduğu kudretli damarlarındaki asil kanda taşıyan Türk genciyim. Tüm bu ilke ve sözlerimle alnı açık, dimdik tekrar ediyorum; İyi Parti Aliağa İlçe Başkanlığına adayım. Hepinize destekleriniz için, geldiğiniz için ve heyecan ve gururuma ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. Kongremiz teşkilatımıza, ilçemize ve tüm ülkemize hayırlı olsun" diyerek sözlerine son verdi.