İYİ PARTİ  ALİAĞA TEŞKİLATI MERAL AKŞENER'İ ZİYARET ETTİ

İYİ PARTİ  ALİAĞA TEŞKİLATI MERAL AKŞENER'İ ZİYARET ETTİ
Editör: Aliağa Medya
12 Haziran 2021 - 12:45

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İYİ Partili Aliağa Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı ve parti ilçe yönetimi,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İYİ Partili Aliağa Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı ,
ilçe Sekreteri Şükrü Torlak, Teşkilat Başkanı Osman Gökgöz ve STK Başkanı Osman Moğulkoç birlikte Ankara’ya giderek partilerinin grup toplantısı sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve yönetimini ziyaret etti.

Aliağa ilçesindeki  çalışmalar hakkında Akşener'e brifing veren İyi Parti Aliağa  Teşkilatı, yeni dönem için planladıkları çalışma programı hakkında da bilgi verdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Akşener, Aliağa  teşkilatının çalışmalarından memnun olduğunu belirtti. İyi Parti Aliağa  Teşkilatı Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Hediye takdim ederek  Kendilerini  tekrardan İzmir’e ve Aliağa’da görmek istediklerini dile getirdiler.
Daha sonra İYİ Parti Aliağa başkanlığı heyeti  Genel  Merkez Teşkilatına geçerek Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Tolga Akalın, Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ve Grup Başkanvekili  Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret ettiler
Ziyaret sonrası Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray  sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda  İYİ parti Aliağa ilçe heyetinin ziyaretinde memnuniyetini dile getirerek   hasret giderdiklerini belirtti.

İsmail Hakkı Ergün /Egede Yedigün