İYİ Parti Aliağa Teşkilatı 1. Kuruluş Yıldönümünü çoşku ile kutladı.

İYİ  Parti'nin birinci kuruluş yıldönümü Aliağa Teşkilatı'nın düzenlediği yemekle kutlandı

İYİ Parti Aliağa Teşkilatı 1. Kuruluş Yıldönümünü çoşku ile kutladı.
Editör: Aliağa Medya
06 Mart 2019 - 00:23
İYİ  Parti'nin birinci kuruluş yıldönümü Aliağa Teşkilatı'nın düzenlediği yemekle kutlandı.



Yemeğe, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Ustaoğlu Cirit, CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, İYİ Parti İzmir il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, CHP Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleri, İYİParti İlçe Teşkilatı ve Kadın ve Gençlik Kolları katıldı.



Yemek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerin ruhlarına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar birlik ve beraberlik yemeğine gelen herkese teşekkürlerini ilettiği konuşmasında Millet İttifakı'nın Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Aliağa'da da zafere ulaşacağını söyledi.



 

Yemekte Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz’da bir konuşma yaptı. Durmaz, "24 Haziran Genel Seçimlerinde gerçekleştirilen ittifak bu gün bizleri de bir arada tuttu.” İfadelerini kullandı.



“CHP ile birlikte yarışa giriyoruz”

Durmaz'dan sonra söz alan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “CHP - İYİ Parti iş birliği ile İzmir'e büyükşehir belediye başkan adayı İYİ Parti olarak çıkarmadık. CHP ile birlikte yarışa giriyoruz. Aliağa’da  Başkan  adayı Özcan Durmaza desteği ile seçime giriyoruz. Bu heyecanınızı 31 Mart akşamına kadar arttıra arttıra devam ettirin. Bu heyecan bizi sadece ve sadece yerel seçimlerde ilçe belediye başkanlıklarını kazanmaya götürmeyecek, bu heyecan bizi öyle bir yere götürecek ki, bu ülkenin başına musallat olmuş 17 yıllık iktidarı, bu ceberrut iktidarı 1 Nisan sabahı tartıştırmaya başlayacaktır." İfadelerini kullandı.



[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ioEbFQ12zVI[/embed]

“Ağır ifadelerde bulunurdum”

Musavvat Dervişoğlu konuşmasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de gönderme yaptı.



Dervişoğlu  “Şimdi ne yapalım? Bizim beka problemi varmış.Millet değil zillet ittifakıymışız. Cumhurbaşkanının Millet İttifakı için söylediği zillet kelimesi ve PKK ile işbirliği yapıyorlar suçlamasına 20 yıl önce olsa çok ağır ifadelerde bulunurdum. Ama bugün bu iftira ve hakarete layık oldukları biçimde cevap vermiş olmam hali hem size haksızlık hem de saygısızlık anlamı içerir. Çünkü biz kötü şeyler söylemek, kötü işler yapmak için kurulmadık. Biz aziz milletimizin hamaset ve hakaret dilinden zaten bıktığını bildiğimiz için kötü söz söyleyene karşı iyi cevaplar vermek, kötü şey yapanlara karşı ise doğru ve iyi şeyler yapmak için kurulduk PKK ile İYİ Parti iş birliği yapıyormuş. Ama buna cevap vermeden de duramayız.  Biz ne dağdaki eşkıyadan ne de Pensilvanya’daki sümüklüden korkmayız. Ama şimdi Türkiye'nin başka gerçekleri de var. Siyasi partilerin konumlarının doğru değerlendirilmesi lazım. Siyaset yapıyoruz biz. Kürt ne kadar kürt ise ben de o kadar kürdüm, Türk ne kadar Türkse bende o kadar türküm diyen bir gelenekten geliyorum. Kendini Kürt hisseden bir seçmen kitlesi AK Parti'ye oy verince sevgili Kürt kardeşim oluyor, başka partiye oy verdiği zaman PKK'lı oluyor. Ben bunu hazmedemiyorum. “ şeklinde konuştu .Dervişoğlu konuşmasının sonunda,31 Mart akşamı önce İzmir merkezi ve ilçelerini dolaştıktan sonra, Özcan Başkanımı kutlamak için Aliağa'ya geleceğim." diyerek sözlerini sonlandırdı