İYİ Parti Aliağa'dan PKK terör saldırılarına karşı tepki

İYİ Parti Aliağa'dan PKK terör saldırılarına karşı tepki
Editör: Aliağa Medya
24 Aralık 2023 - 20:45
Pençe -Kilit Harekatı bölgesinde 12 Askerimizin şehit edilmesinin ardından  PKK terör örgütüne tepkiler çığ gibi büyüyor. İYİ Parti Aliağa  İlçe  Başkanlığı  PKK   terör saldırılarıyla ilgili yazılı açıklamada  bulundu  

İYİ Parti Aliağa İlçe Teşkilatı  tarafından  hazırlanan  yazılı açıklama öncesi   kısa bir açıklamada bulunan İYİ parti  İlçe Başkanı  Tuğba Oktay Bor hain terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırılar nedeniyle 2 gündür alınan  şehit haberleri ile kendilerini derinden sarstığını  belirtti. Başkan Tuğba Oktay Bor  “Ne yazık ki, hain terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırılar nedeniyle 2 gündür aldığımız şehit haberleri ile derinden sarsıldık. Kuzey  Irakta Pençe Harekat bölgesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Askerlerimize  Allah'tan rahmet diliyorum .Ailelerine , silah arkadaşlarının ve milletimizin başı sağ olsun. Çatışmada Yaralanan Askerîlerimize de acil şifalar diliyorum” İfadelerini kullandı

İyi Parti İçe Başkanlığı tarafından  yapılan yazılı  açıklamada  şu ifadelere yer verildi;

“22-23 Aralık gecelerinde gelen şehitlerimizin kara haberleri ile hepimiz derinden sarsıldık. Hain terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırılarda on iki vatan evladımızın şehit düştüğü acı haberi, terörün hain ve kirli yüzünü bir kez daha göstermiştir.
 Terör ve şiddet, hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bizler, Türkiye Cumhuriyetinin devletine ve milletine bağlı vatandaşları olarak, teröre asla boyun eğmeyecek ve geçit vermeyeceğiz. Devletimizin bütünlüğüne, milletimizin birliğine, Türkiye Cumhuriyetinin güvenliğine karşı tehdit oluşturan bütün terör örgütleriyle son nefesimize kadar mücadele edeceğiz.
Bizler, bu güç ve kudrete sahip asil Türk milletiyiz. Tüm bunların yanında, yaşadığımız tarifsiz acı nedeniyle bir an önce ulusal yas ilan edilmesi talebimizi yeniliyoruz. Iktidara daha fazla gecikmeksizin bir an önce bu yönde karar alınması çağrısında bulunuyoruz.
 Terörü bir kez daha lanetliyor, tüm terör örgütleriyle mücadelemizin kararlılıkla süreceğini yeniliyor, Menfur terör saldırılarında şehit olan on iki kahraman vatan evladımıza Allahtan ' tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
Milletimizin başı sağolsun.”