İslam Aslan "Parti bizim için amaç değil, Hakka ve Halka hizmet etmek için sadece bir araçtır"

İslam Aslan "Parti bizim için amaç değil, Hakka ve Halka hizmet etmek için sadece bir araçtır"
Editör: Aliağa Medya
30 Temmuz 2023 - 13:15
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Aliağa ilçe teşkilatının 4.olağan kongresinde mevcut ilçe  başkanı İslam Aslan yeniden  seçilerek güven tazeledi.

HÜDA PAR Aliağa ilçe teşkilatı 4.olağan kongresi parti binasında gerçekleştirildi.
Partinin ilçe teşkilatında gerçekleşen kongrede alınan yoklamanın ardından divan kurulu üyeleri seçildi.  Ardından mali ve faaliyet raporu okundu.Tek listeyle girilen oylamada geçerli oyların tamamını alan İslam Aslan yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

 Başkan İslam Aslan yaptığı konuşmada  parti kendileri için bir amaç olmadığını  , Hakka ve Halka hizmet etmek için sadece bir araç olduğunu  vurgulayan Aslan,Aliağa'nın HÜDA PAR'a ihtiyacı olduğunu bildiklerini .Ve çalışmalarını bu eksende yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi Başkan Aslan “İlçe yönetim kurulumuzda Aliağamızın tanınan simalarından yeni isimler  var aramızda, teşkilatımızı bu dönemde daha azimli, daha donanımlı ve daha güçlü hale getiriyoruz.Aliağa için bizde HÜDA PAR olarak hizmet etmeye adayız.Bu duygularla  şimdiye kadar fedakarca çalışarak  çalışmalarımızda yanımızda destek  olan ve aramıza katılan yeni ilçe yönetim kurulu üyelerimize hoşgeldiniz diyor, hayırlı hizmetlerde birlikte daha aktif çalışarak tüm idare kurulumuz başta olmak üzere; Kadın kollarımız,  Gençlik Kollarımız ve mahallelerimizde temsilcilerimiz aracılığıyla vatandaşlarımızın yanlarında olacak, ve daha büyük hedeflere yürüyeceğiz.dedi.

Son olarak başkan aslan; Kongrede oy kullanan tüm delegelere ve üyelere teşekkür ettikten sonra kongre sona erdi

Yeniden  HÜDA PAR Aliağa  İlçe başkalığına seçilen  İslam Aslan ‘ın  yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.
“Hayriye Güler, Ercan Ek, Yunus Korkmaz, Murat Alp, Enver Cengiz, Abdülmenaf Güler, Mehmet Eçün, Burhan Cihan, Ramazan Oslun, Bülent Gidici, İbrahim Ek ve Habib Karaayit “