İslam Arslan " Kim yaparsa yapsın Aliağa halkımızın menfaatine olacaktır"

İslam Arslan " Kim yaparsa yapsın Aliağa halkımızın menfaatine olacaktır"
Editör: Aliağa Medya
13 Nisan 2022 - 10:20


HÜDA  PA  Aliağa İlçe Başkanı İslam Aslan , son dönemde ilçenin gündemindeki battı çıktı projesi ile ilgili  açıklamada bulundu. Arslan , “Battı-çıktı projesi Aliağa'mızın en acil çözülmesi gereken ve trafiği rahatlatacak olan bir projesidir” dedi.

HÜDA PA Aliağa İlçe Başkanı İslam Aslan  yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı
“''İlçemiz eski garaj mevkiinde sürekli bir problem haline gelen trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan battı-çıktı projesinin Aliağa Belediye Başkanı Sayın Serkan Acar'ın bu yıl içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini açıklaması üzerine tekrar gündeme geldi.
Daha önceki belediye  başkanlarında seçim vaadi olarak sundukları fakat bu projeyi çeşitli sebeplerle hayata geçiremediklerini biliyoruz.
Ancak şu bir gerçektir ki;
Battı-çıktı projesi Aliağa'mızın en acil çözülmesi gereken ve trafiği rahatlatacak olan bir projesidir. İlçemizin İzmir Çanakkale yolu güzergahında   olması ve bir işçi kenti olmamız nedeniyle özellikle sabah saatlerinde hem burda hemde Tüpraş kavşağında trafiğin  kilitlendiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
Dolayısıyla bu projeyi kim yaparsa yapsın Aliağa halkımızın menfaatine olacaktır. HÜDA PAR olarak halkımızın menfaatine yönelik yapılan her çalışmayı takdir eder ve destekleriz. Yapılacak yalnış bir iş varsada güzel bir üslup ile muhataplarına doğru çözümü sunarak yalnıştan  vazgeçilmesini sağlamak aziz milletimizin nezdinde boynumuzun borcudur”  ifadelinde bulundu