İskele Kokoreç Açıldı.

İskele Kokoreç Açıldı.
Editör: Aliağa Medya
27 Eylül 2021 - 23:23
Yusuf Ekrem Şahin’in  işlettiği İskele Kokoriç , Cumartesi günü düzenlenen törenle İskele meydanında  açıldı.
Açılış törenine; Aliağa Belediye Başkanı Serkan  Acar ile Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek  ve  davetliler katıldı.
Açılış  Kurdelesinin kesiminden önce konuşan  Aliağa  Belediye Başkan Acar işyerinin işletmecisine ve Aliağa ’ya hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Acar ”Aliağa’mız  hızla gelişip daha da güzelleşiyor. Bu güzelliğe de Girişimcilerimiz ve esnaflarımız değer katmaya devam ediyorlar. İlçemizin en güzel ve tarihi noktalarından biri olan iskelemizde bu güzel işletmemize Ve Aliağa’mıza Hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim” dedi .
Sadece kokoreç değil  köfte ve sucuk ekmek ‘de hizmeti de kalitesiyle herkesin damak tadına hitap eden lezzetleride sunduklarını belirten  Yusuf Ekrem Şahin, ekmek arası hazırlanırken kokoreci iri kıyım şeklinde ve doyurucu olarak kullandıklarını söyledi” Kokoreci, müşterilerin damak zevkine uygun olarak ekmek arası veya porsiyon olarak istedikleri şekilde hazırlayıp sunuyoruz. Fiyatlarımız her bütçeye hitap edebilecek düzeyde tuttuk” dedi.
Partisinin Danışma  kurulu toplantısının nedeniyle açılış törenine katılamayan  Ak Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem  Toplantıdan sonra  İskele Meydanına Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelerek  İskele  Kokoriç İşletme sahibi Yusuf Ekrem Şahin’e   “ Hayırlı  ve bol kazançlar” dilediler.
Sahil kafe karşısında  karşısındaki teknede  hizmet veren işletme, kuzu kokoreçin yanı  sıra sucuklu ekmek  ve kasap köfte lezzetini müşterileriyle buluşturacak.