İnşaat Mühendisi Çağatay Güç de Başkanlık için yola çıktı

İnşaat Mühendisi Çağatay Güç de Başkanlık için yola çıktı
Editör: Aliağa Medya
25 Kasım 2023 - 17:40
Aliağalı genç inşaat mühendisi Çağatay Güç CHP'den Belediye Başkanı Adayı olmak için yola çıktı.
Aliağa'nın tanınmış eğitimcilerinden Sedat Güç'ün oğlu olan   Çağatay Güç sosyal medya hesabından  yaptığı açıklamada “Aliağa için adayım” dedi ve 30 Kasım Perşembe günü aday adaylığı açıklaması yapacağını duyurdu. Çağatay Güç, Aliağa Medya'ya yaptığı açıklamada da “Sosyal demokrat belediyeciliği Aliağa'ya tekrar kazandıracağız.” dedi. Güç, Sosyal medya paylaşımında, CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe ile aday adaylık başvuru formuyla bir fotoğrafını paylaştı.

Bir dönem Aliağa Belediyesi'nde çalışan, CHP Aliağa Gençlik Kolları başkanlığı görevlerinde bulunan Çağatay Güç daha sonra memuriyetten istifa ederek.Bir Eğitim kurumda eğitimci olan babası Sedat Güç ile birlikte yöneticilik yapmaya başlamıştı.Sosyal medya hesabından “Aliağa için adayım” başlığıyla bir duyuru paylaşan Güç, “İzmir Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklayacağım basın toplantısında siz değerli hemşehrilerimi, partililerimi ve dostlarımı görmekten mutluluk duyacağım. Aliağa'mız için hayırlı olmasını dilerim.” İfadelerini kullandı
Çağatay Güç, aday adaylığı açıklamasını 30 kasım Perşembe günü saat 17.30'da CHP Aliağa İlçe Başkanlığında yapacağını duyurdu.

CHP'nin potansiyeli yüksek aday adayları arasında gösterilen Çağatay Güç, Aliağa Medya'ya yaptığı açıklamada da şu ifadeleri kullandı;

“Sosyo ekonomik hayatın ağırlaştığı ve yıkıcı duruma geldiği bu dönemde yerel yöneticilerin elini taşın altına koyması  gerekir. Bu bağlamda Aliağamız için elimizi taşın altına koyarak Partililerimiz ve Aliağalı hemşehrilerimiz ile yanyana omuz omuza bu zorlu koşulların etkisini yerelde azaltmak bizim en önemli görevimiz olacaktır. Sosyal demokrat Belediyeciliği Aliağaya tekrar kazandıracağız.”