İki  Kardeş Gölette Boğuldu..

İki  Kardeş Gölette Boğuldu..
Editör: Aliağa Medya
30 Eylül 2022 - 01:31
Kınık ilçesinde, serinlemek için yangın söndürme göletine giren 2 kardeş boğuldu.
Kınık ilçesi Poyracık Mahallesi'nde 12 yaşındaki Eylem Pala ve kardeşi 10 yaşındaki Öner Pala'dan öğleden sonra haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

Bölgeye sevk edilen AFAD ve jandarma ekipleri kardeşler için arama çalışması başlattı.
Kardeşlerin elbiselerinin Çümbülce mevkisinde bulunan yangın söndürme göletinin kenarında bulunması üzerine ekipler çalışmalarını gölet çevresi ve ormanlık alanda yoğunlaştırdı.
Bölgeye İzmir İl AFAD Müdürlüğü Arama Kurtarma ekiplerinin yanı sıra polis, jandarma ve İzmir itfaiyesinin su altı arama ekipleri de sevk edildi. İzmir Büyükşehir İtfaiyesi İnciraltı su  adamları ekibi  kardeşlerin cansız bedeni göletten çıkardı.
Üzücü haberi alan anne ve baba, göletin kenarında sinir krizi geçirdi.

Kardeşlerin cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 Öte yandan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İki kardeşinin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Başkan Sadık Doğruer yaptığı paylaşımda “”.Başımız Sağ Olsun….
Poyracık Mah.’de Orman İşletme Müdürlüğüne ait yangın söndürme havuzuna giren iki kardeş Ömer Pala (2010 doğumlu) ve Eymen Pala’nın(2012 doğumlu ) vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Yavrularımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun.” “ifadeleri kullandı