İddialara Göre Kocaoğlu'nun Aliağa  ilçesi için Kılıçdaroğlu'na önerdiği isimler

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumartesi günü   Katlı Otoparkı’nın açılış töreninde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaklaşan yerel seçimler üzerine yaptığı görüşmenin detay

İddialara Göre Kocaoğlu'nun Aliağa  ilçesi için Kılıçdaroğlu'na önerdiği isimler
Editör: Aliağa Medya
05 Kasım 2018 - 02:25


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumartesi günü   Katlı Otoparkı’nın açılış töreninde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaklaşan yerel seçimler üzerine yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı. Oto Park’ın Açılışında  konuşan Kocaoğlu, “Belediye başkanları toplantısında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu beni çağırdı. ‘İzmir hakkında bir çalışma yapar mısın? dedi. Ben de hazırlık yapıp gittim, bilgi verdim. Böyle durumlarda genel merkeze fikir alınır, verilir. Önemli olan, fikir alındıktan sonra uygulanıp uygulanmadığıdır. Onlar Ankara’dan bakar, biz buradan bakarız.’ dedi.

Edilen bilgiye  göre ; İzmir'in yerel gazetesi olan İz Gazete'nin Genel Merkez kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Kocaoğlu, 30 ilçeden bazıları için çoklu seçenekler önerdi.  Koca oğlu  Aliağa İlçesi için  Ümit Devran, Erol Güngör ,  önerdiği iddia edildi.