HÜDA PAR Aliağa'dan Serkan Acar'a Teşekkür

HÜDA PAR Aliağa'dan Serkan Acar'a Teşekkür
Editör: Aliağa Medya
30 Ekim 2022 - 12:17
HÜDA PAR Aliağa ilçe başkanı İslam Aslan , Aliağa Belediyesi’nin  yapımını 18 Temmuz’da başladığı ve 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak  açılışını  29 Ekim Cumhuriyet  bayramında  yaptığı “29 Ekim Köprülü Kavşağını”  trafiğe açılmasından dolayı  Belediye Başkanı Serkan Acar ve ekibine teşekkür  etti.

29 Ekim Cumhuriyet Köprülü Kavşağının trafiğe açılmasından dolayından   ilk tebrik eden  kişi HÜDA PAR Aliağa ilçe başkanı İslam Aslan oldu .

HÜDA PAR Aliağa ilçe başkanı İslam Aslan yaptığı yazılı açıklamada  şu ifadeleri kullandı:
“Aliağa ilçemizde eski garaj kavşağı olarak bilinen ve daha önceki yönetimlerin vaat etmiş olupta bir türlü yapılamayan battı çıktı projesi mevcud belediye yönetimi tarafından hayata geçirildi.
Bu proje başlamadan öncede HÜDA PAR Aliağa ilçe başkanlığı basın yoluyla kamuoyuna bir demeç vermiş ve bu projeyi kim yaparsa yapsın Aliağa halkımızın faydasına olacağını ifade etmişti. Özellikle yaz aylarında
trafiğin kilitlendiği bu kavşağımızda İzmir Çanakkale istikametini kullanacak olan sürücülerimiz direk geçiş yapabilecek ve şehiriçi trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan bu battı çıktı projesini bizlerde yakinen takip ettik ve yerinde inceledik. ‘’Yapımında öncülük eden Aliağa belediye başkanı sayın Serkan Acar'a ve belediyemizin emektar gecesini gündüzüne katarak gerek yol yapımında, gerek peyzaj düzenlemesinde emeği geçen tüm çalışanlarımıza halkımız adına teşekkür ederiz.’’