Heyecan dorukta!  Aliağa'da Milli Piyango biletlerine yoğun ilgi

Milli Piyango'nun, büyük ikramiyesi 100 milyon lira olan özel yılbaşı çekilişine sayılı günler kala, Aliağa ilçesinde  bilet satış noktalarında yoğunluk yaşanıyor.

Heyecan dorukta!  Aliağa'da Milli Piyango biletlerine yoğun ilgi
Editör: Aliağa Medya
29 Aralık 2020 - 23:28
Milli Piyango'nun, büyük ikramiyesi 100 milyon lira olan özel yılbaşı çekilişine sayılı günler kala, Aliağa ilçesinde  bilet satış noktalarında yoğunluk yaşanıyor. Çeyrek bilet 25, yarım bilet 50, tam biletin ise 100 liradan satıldığı bayilerden bilet alan vatandaşlar, büyük ikramiye için hayaller kurmaya başladı.
Büyük ikramiye çıkması halinde kimileri fabrika kurmayı  , kimileri muhtaç kişilere bağışlamayı, kimileri de akrabalarına yardım etmeye  hayal ediyor.

İlçede ,5 yıldır Milli Piyango bileti satışı yapan Metin Kılıç , 100 milyon lira ikramiyeli yılbaşı biletlerine vatandaşların ilgi gösterdiğini belirterek, "Bilet satışları mükemmel, iyi gidiyor. “ Son 10 günde Yılbaşı biletlerin satışları bayağı yükseldi. Çekiliş yaklaştıkça bizim de satışlarımızı arttı. Herkese bol şanslar diliyorum.” dedi.
“Şansımı Aliağa’da deniyorum”
Seyyar Bilet satıcısından bilet alan ve Kendisine 2013 yılında büyük ikramiye kazandığını belirten 40 yaşındaki Cebrail A. isimli  vatandaş ise bu sefer sansını Aliağa’da denemek için bilet aldığını söyledi.
Cebrail A.” 2013 yılındaİstanbul'da  bilet almıştım. Aldığım bilet ikramiye çıkmıştı. Çıkan biletin İkramiye parasını banka vasıtasıyla aldı. Bazı yatırımlar yaptım. Şimdi şansımı Aliağa’da deniyorum “ifadelerini kullandı
Büyük İkramiye 100 Milyon Tl
Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi 100 milyon lira olarak. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi. Yılbaşında dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 563 milyon 400 bin TL olacak. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek. Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2020 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com'da açıklanacak.